Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κερδίζει τη μάχη η Ρένα … Η πρώτη διαδικτυακή δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής δείχνει ανατροπή και ντέρμπυ Πατούλη-Δούρου

Κερδίζει τη μάχη η Ρένα … Η πρώτη διαδικτυακή δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής δείχνει ανατροπή και ντέρμπυ Πατούλη-Δούρου

Η πρώτη διαδικτυακή δημοσκόπηση για τις εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής που πραγματοποιήθηκε για το new-economy.gr δείχνει ως φαβορί για Περιφερειάρχη, στον πρώτο γύρο, τον Γιώργο Πατούλη μαζί με την Ρένα Δούρου να τον ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής!

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε την περίοδο 5/4-2019-10/4/2019. Η δημοσκόπηση έχει ευρήματα διαφορετικά από εκείνα που έχουν γίνει σε δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει ‘κατά παραγγελία΄από συστημικά ΜΜΕ.

Τα αποτελέσματα έχουν σταθμιστεί, ώστε να αντικατοπτρίζουν, δημογραφικά και άλλα χαρακτηριστικά.

Σε αυτήν φαίνεται ο πρωην Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης με τη ΝΔ Γιώργος Πατούλης να συγκεντρώνει ποσοστό προτίμησης 20,6% στον πρώτο γύρο. Δεύτερη κάνοντας την μεγάλη ανατροπή σε σχέση με την “εικόνα” που θέλουν να περάσουν τα συστημικά ΜΜΕ και κυριακάτικες εφημερίδες, ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με 20,3%. Ποσοστό “νίκης” με δεδομένο οτι καταγράφεται μετά από μια παρατεταμένη περίοδο βάναυσης “δαιμονοποιησης” της Ρένας Δούρου απο τα φιλικά προς τη ΝΔ ΜΜΕ και μεγάλους μηντιακούς ομίλους, από ένα κρεσέντο χυδαίων δημοσιευμάτων και άδικων επιθέσεων, αλλά και την παραδοξη στοχοποιηση της από κάποιες ενέργειες της Δικαιοσύνης.

Ο Γιάννης Σγουρός, που υποστηρίχτηκε στο παρελθόν απο δυνάμεις προσκείμενες στο ΚΙΝΑΛ, λαμβάνει ποσοστό 16,6%. Η υψηλή του δημοτικότητα αποτελεί έκπληξη δεδομένης της χαμηλής επιρροής που κατέγραψε το ΚΙΝΑΛ σε άλλες δημοσκοπήσεις, δείχνοντας ότι αποτελεί επιτυχή επιλογή.

Ακολουθεί ο Ηλίας Παναγιώταρος με 11,1%.

Ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» συγκεντρώνει 9,6%.

Εκπληξη αποτελεί η ισχυρή παρουσία του Θάνου Τζήμερου, απο τη Δημιουργία Ξανά, με 9,1%.

Πηγή: new-economy.gr

Leave a Reply

20 + 8 =

Top