Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Καταδικάστηκαν 4 κατηγορούμενοι για την δολοφονική επίθεση με καδρόνια στον Π.Κωνσταντινέα το Σεπτέμβριο

Καταδικάστηκαν 4 κατηγορούμενοι για την δολοφονική επίθεση με καδρόνια στον Π.Κωνσταντινέα το Σεπτέμβριο

Σε οκτώ μήνες με αναστολή καταδίκασε το δικαστήριο δύο από τους κατηγορούμενους της επίθεσης εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, ενώ σε άλλους δύο επιβλήθηκε η ποινή των πέντε μηνών με αναστολή.

Μετά από αρκετά αναβολές, σήμερα, Παρασκευή εκδικάστηκε η υπόθεση της επίθεσης εναντίον του καλαματιανού βουλευτή και πρώην διαιτητή, με τέσσερις από τους κατηγορούμενους να λαμβάνουν ποινές φυλάκισης με αναστολή, ενώ ένας ακόμα αφέθηκε ελεύθερος λόγω αμφιβολιών.

Η επίθεση στον Πέτρο Κωνσταντινέα έγινε μπροστά σε στέκι των οργανωμένων οπαδών «Bulldogs» της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλαμάτας (Μαύρη Θύελλα), στην οδό Καλλιπατείρας. Νωρίτερα, τα ίδια άτομα φέρονται να κατηγόρησαν με φωνές το βουλευτή για «ξεπούλημα της Μακεδονίας».

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε κατηγορήθηκαν συνολικά 10 άτομα και συνελήφθησαν τα οκτώ, με τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης εξύβρισης, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Πηγή: altsantiri.gr

Leave a Reply

Top