Είστε εδώ

Κασσελάκης για Τσακαλώτο – Πέρκα και Κούλογλου: “Τιμήστε την υπογραφή σας στον κώδικα Δεοντολογίας, παραδώστε τις έδρες σας – Πλέον δεν υπάρχουν διαγραφές, κανένας λόγος για δημοψήφισμα”

Κάλεσμα σε όσους φεύγουν να επιστρέψουν την έδρα τους, απηύθυνε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Δεσμεύονται πολιτικά και ηθικά ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο κόμμα και όχι στους ίδιους. Σεβαστείτε τον κώδικα δεοντολογίας»

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη σημερινή του ομιλία – απάντηση στις αποχωρήσεις σημείωσε μεταξύ άλλων πως πλέον δεν υπάρχει λόγος δημοψηφίσματος καθώς οι όσοι αποχωρούν πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους, όπως και ο Στέλιος Κούλογλου από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο ίδιος είπε: «Κανείς δεν πρέπει να χειροκροτήσει για την αποχώρηση της Ομπρέλας. Όχι επειδή αισθάνομαι άσχημα, αλλά επειδή κόσμος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ βάσισε τις ελπίδες του σε αυτούς τους ανθρώπους».

«Θέλω να πω στον κόσμο που έχει ευθυγραμμιστεί με αυτή την πρώην τάση, έχετε χώρο εδώ μέσα. Η μόνη τάση είναι η δημοκρατική με τα όργανα. Τους θυμίζω σε όλους τον κώδικα δεοντολογίας που έχουμε. Λέει πως όλοι οι βουλευτές δεσμεύονται στο κόμμα. Επιτέλους σεβαστείτε το κόμμα και τον κώδικα δεοντολογίας που υπογράψατε» τόνισε.

«Από σήμερα ξεκινά η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, σας καλώ όλους και όλες να αναλάβετε τις ευθύνες σας» σημείωσε ο Στέφανος Τσακαλώτος..

«Υπάρχει μια επιστολή που έχει λάβει η γραμματεία για την οποία δεν πρέπει κανείς να χειροκροτήσει για την αποχώρηση της Ομπρέλας. Όχι επειδή αισθάνομαι άσχημα για τα 45 άτομα που έχουν ήδη παραιτηθεί αλλά γιατί πολύς κόσμος που βασίζεται τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ βασιζόταν και κάποτε σε εκείνους» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Χαρακτήρισε την ομπρέλα πρώην τάση του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι η μόνη τάση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η βάση.

Μιλώντας για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, την Πέτη Πέρκα και τον Στέλιο Κούλογλου, τους κάλεσε να επιστρέψουν την έδρα τους, «που ανήκει σοτ κόμμα».

«Επιτέλους σεβαστείτε τον κώδικα δεοντολογίας που και εσείς συνυπογράψατε» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορεί όσοι εκτοξεύουν συκοφαντίες να εκπροσωπούν το κόμμα. Οι πειθαρχικές κυρώσεις επιβάλλονται από την Επιτροπή Δεοντολογίας» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

8 σχόλια στο “Κασσελάκης για Τσακαλώτο – Πέρκα και Κούλογλου: “Τιμήστε την υπογραφή σας στον κώδικα Δεοντολογίας, παραδώστε τις έδρες σας – Πλέον δεν υπάρχουν διαγραφές, κανένας λόγος για δημοψήφισμα”

 1. Όλοι αυτοί θα βγαίνουν στα κανάλια τρίβοντας τα χέρια τους μαζί με τον Ανδρουλακη και Μητσοτάκη ,να ρίχνουν χολή στον πρόεδρο και δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα
  Κάτι ήξερε ο Τσίπρας που του είπε για γερό στομάχι…

  1. μια χαρά γερό στομάχι έχει.Λυπάμαι που θα το πω ο Τσίπρας δεν είχε, ήταν συναισθηματικός πολύ

 2. Στέφανε δείξε έλεος. Μήν στερήσεις τόν παχυλό μισθό τής βουλής. Ξέρεις τί σημαίνει νά τά παίρνεις χοντρά όντας αραχτός ειδικά ο Κούλογλου πού μακάρι νά ήξερε σέ ποιό θεό πιστεύει εκτός από τό χρήμα από όπου καί άν προέρχεται. Αλέξη έπρεπε νά είσαι πιό προσεκτικός ποιούς προωθούσες. Θά είχαμε αποφύγει πολλά δεινά.

 3. Φουκαρας ο Τσακαλώτος άπορος είναι πώς να χάσει τον παχυλό μισθό και τα προνόμια αν έχει ηθική θα πρέπει αύριο κιόλας να παραδώσει την έδρα και όχι να λένε μας ψήφισαν αν δεν ήσουν στο ψηφοδέλτιο τα π@@@@@@ μου θα παιρνατε.

 4. Αυτή είναι η δημοκρατία τους άσχετοι ανθρωπάκια στην τσέπη ο μισθός καιαποπολιτικη άστους να πεθαίνουν .Λαμογια απατεώνες κενό περιεχομένου στο μυαλό τους.Αν.μπορειτε ελάτε στον κόσμο να τα πείτε σας προσκαλώ σε ανοικτή συγκέντρωση στον κόκκινο μύλο που για να έχουμε οργάνωση βάζουμε από το υστερειμας το ενοίκιο

 5. Εγώ περιμενω την τοποθέτηση Αχτσιόγλου επί του θέματος γιατί κόπτονται για την αριστερά, την ηθική και τήρηση του καταστατικού του κόμματος. Επί πλεον η κυρία Αχτσιόγλου είναι νομικός και ως εκ τούτου πρεπει να τοποθετηθεί ΑΜΕΣΑ επί του θέματος για να δουμε και εμείς που με 4 ευρώ συμμετείχαμε στις εκλογές πως εννοουντην τήρηση του καταστατικού. Αλλά που να διαθέτουν ηθική για να το πραξουν, “είναι πολλα τα λεφτά Πετη, Ευκλείδη, Κουλογλου….. “

 6. O Kασσελάκης τους βγάζει στη σέντρα και καλά κάνει. Αλλά είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε το λέει το καταστατικό είτε όχι, από τη στιγμή που υπάρχει σταυρός στις εκλογές η έδρα ανήκει στον βουλευτή και όχι στο κόμμα.

 7. όταν είχε τεθεί θέμα για την επιστροφή έδρας από τον Γεωργουλη άλλα έλεγε ο Τσακαλοτος, απαιτούσε επιστροφή της έδρας, λιπών δεν μπορούν να υπάρχουν αλλά μέτρα και άλλα σταθμά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *