Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ηχηρή απάντηση Παπανδρέου-Καστανίδη στο τελεσίγραφο Γεννηματά: “Εμείς είχαμε πει ότι διαφωνούμε, εσείς δεν ακούγατε” και “καρφί” από ΓΑΠ για την ανάγκη αλλαγών στο ΚΙΝΑΛ

Ηχηρή απάντηση Παπανδρέου-Καστανίδη στο τελεσίγραφο Γεννηματά: “Εμείς είχαμε πει ότι διαφωνούμε, εσείς δεν ακούγατε” και “καρφί” από ΓΑΠ για την ανάγκη αλλαγών στο ΚΙΝΑΛ

Ηχηρή απάντηση στις επικρίσεις που δέχτηκε από το εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά κυρίως στο τελεσίγραφο της Φώφης Γεννηματά έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι έχει τις απόψεις του διαχρονικά.

Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι “δεν είναι προοδευτική δύναμη, είναι ένας αναχρονιστικός, παλαιοκομματικός, παλαιοκομμουνιστικός, οργανισμός”. Πρόσθεσε δε ότι ήθελε περισσότερη διαβούλευση την οποία δεν έκανε η ΝΔ, ενώ απευθυνόμενος στην Φώφη Γεννηματά  έκανε λόγο για την ανάγκη διατήρησης της ενότητας του ΚΙΝΑΛ και ζήτησε τις “αναγκαίες αλλαγές στην λειτουργία του κόμματος”.

(σσ του thefaq: Αξίζει να επισημάνει κανείς ότι η κριτική αναφορά του Γιώργου Παπανδρέου, προσεκτικά διατυπωμένη, αναφέρεται στο ΣΥΡΙΖΑ και όχι στην Προοδευτική Συμμαχία, με ό,τι αυτό σημαίνει για το μέλλον και εφόσον προχωρήσουν και ολοκληρωθούν oι διαδικασίες που έχει δρομολογήσει ο Αλέξης Τσίπρας για τη δημιουργία ενός σύγχρονου, ευρωπαϊκού κόμματος του ευρύτερου προοδευτικού χώρου).

Από την πλευρά του ο Χάρη Καστανίδης τόνισε ότι είχε εκφράσει τη διαφωνία του σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά δεν τον κατάλαβαν.

Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι “κανένας δεν διαφωνεί με την αυτόνομη πορεία, ούτε με τις διαδικασίες τις εσωτερικές στην ΚΟ” ενώ πρόσθεσε ότι υπήρξαν δύο συνεδριάσεις στην ΚΟ, θα ζητούσαμε αλλαγές και θα επανεκτιμούσαμε την κατάσταση”. Για το νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη είπε ότι “υπήρχε μια κοινή θέση στην οποία συμφώνησα και εγώ ότι αν συμφωνήσει η πλειοψηφία αυτό θα ψηφίσουμε”.

Επεσήμανε όμως ότι στη δεύτερη συνεδρίαση της ΚΟ είπε “¨όπως αντιλαμβάνεστε εμμένω στις απόψεις μου¨. Κοινώς διαφώνησα, σας το είπα αλλά δεν το καταλάβατε…”.

με πληροφορίες από iefimerida.gr , thecaller.gr

 

 

 

 

One thought on “Ηχηρή απάντηση Παπανδρέου-Καστανίδη στο τελεσίγραφο Γεννηματά: “Εμείς είχαμε πει ότι διαφωνούμε, εσείς δεν ακούγατε” και “καρφί” από ΓΑΠ για την ανάγκη αλλαγών στο ΚΙΝΑΛ

  1. Γράψτε τα στα Αγγλικά για να γίνει μια σωστή μετάφραση και να καταλάβουμε και εμείς. Άντε κουραστήκατε, κουράσατε, ώρα για ξεκούραση…..Στην άλλη ζωή , στην άλλη ζωή……….

Leave a Reply

1 × five =

Top