Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δεν είναι “τρολιά”: Δικηγόρος του Καλογρίτσα ανέλαβε ο Ανδρέας Λοβέρδος! Περασμένα ξεχασμένα τα “καρφιά” για τα βοσκοτόπια…

Δεν είναι “τρολιά”: Δικηγόρος του Καλογρίτσα ανέλαβε ο Ανδρέας Λοβέρδος! Περασμένα ξεχασμένα τα “καρφιά” για τα βοσκοτόπια…

Είναι από αυτές τις ειδήσεις που σε πρώτη ανάγνωση δυσκολεύεσαι να τις πιστέψεις, κι όμως απαοδεικνύεται ότι είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Όπως γράφουν τα parapolitika.gr (και όχι μόνο)

Δικηγόρος του επιχειρηματία, Χρήστου Καλογρίτσα, που σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμέσως προηγούμενων ημερών είχε τεθεί υπο καθεστώς πτώχευσης, είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος. Μάλιστα ο κ. Λοβέρδος προχώρησε  σε διάψευση των εν λόγω δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία ο όμιλος Καλογρίτσα έχει τεθεί σε καθεστώς πτώχευσης“.

Το άρθρο συνεχίζει αναφέροντας την ανακοίνωση του δικηγόρου Ανδρέα Λοβέρδου “Με την παρούσα ανακοίνωση, εκ μέρους του πελάτη μου, διαψεύδω τις ανυπόστατες πληροφορίες, που τεχνηέντως διέρρευσαν, περί δήθεν πτώχευσης εταιρείας ή και εταιρειών του Ομίλου Καλογρίτσα. Ο Χρήστος Καλογρίτσας αντιμετωπίζει τις δυσκολίες των εταιρειών του με σοβαρές ελπίδες ότι θα τις υπερβεί, βάσει του σχεδίου που έχει καθορίσει. Κατά την ενημέρωσή μου, ως δικηγόρου, για την πορεία των εταιρειών του ομίλου, πληροφορήθηκα και “λεπτομέρειες “, το περιεχόμενο των οποίων εκφεύγει του επιχειρηματικού πλαισίου. Αλλά, ως προς αυτές τις “λεπτομέρειες”, οι συζητήσεις δεν είναι της παρούσης”.

Σε αυτό το σημείο αξίζει κανείς να θυμηθεί το “κράξιμο” που έριχνε ο Ανδρέας Λοβέρδος ως βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και όχι ως δικηγόρος στο Νίκο Παππά, το Λευτέρη Κρέτσο αλλά και στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποιώντας πύρινα επιχειρήματα για τα “βοσκοτόπια” και τη “διαπλοκή” με αφορμή και το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Ενδεικτική, για παράδειγμα, είναι η αντιπαράθεση που είχε με τον Σωκράτη Φάμελλο σε τηλεοπτική εκπομπή το 2016 αλλά και άρθρο του Α.Λοβέρδου με τον πολύ ταιριαστό τίτλο “Διάγγελμα” από τα βοσκοτόπια” στα “Νέα” το 2018, όπου η εισαγωγή αναφέρει:

“Μισή ομιλία με ψέματα κι άλλη μισή με ύβρεις κατά της αντιπολίτευσης συνέθεσαν το διάγγελμα του πρωθυπουργού Τσίπρα. Στον σωστό όμως τόπο, από πλευράς συμβολισμού: δίπλα από εκεί που βρίσκονται τα βοσκοτόπια, με τα οποία οι κύριοι Τσίπρας και Παππάς θα έδιναν τις τηλεοπτικές άδειες το 2016!”

Leave a Reply

18 − thirteen =

Top