Είστε εδώ
Home > FAQ news > Χρειάστηκε να περάσουν 20 μέρες και να το φτάσει στο “μη χειρότερα” ο αμετανόητος Καμπόσος (vid) για να τολμήσει ο Μητσοτάκης να τον διαγράψει! Γενική κατακραυγή μετά και το νέο ρατσιστικό παραλήρημα κατα Μπουτάρη και Εβραίων !!!

Χρειάστηκε να περάσουν 20 μέρες και να το φτάσει στο “μη χειρότερα” ο αμετανόητος Καμπόσος (vid) για να τολμήσει ο Μητσοτάκης να τον διαγράψει! Γενική κατακραυγή μετά και το νέο ρατσιστικό παραλήρημα κατα Μπουτάρη και Εβραίων !!!

Μετά από πιέσεις και αδράνεια εβδομάδων, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγκάστηκαν να διαγράψουν τον δήμαρχο Άργους για το αντισημιτικό, ακροδεξιό – εθνικιστικό παραλήρημα κατά Μπουτάρη (βίντεο).

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Να σημειωθεί πως το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προσπάθησε αρχικά να «θάψει» τις δηλώσεις ενώ το βίντεο με τον ακροδεξιό Δήμαρχο κατέβηκε ξαφνικά από το youtube…

Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε τις αναφορές του κ. Καμπόσου ως «χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες», σημειώνοντας ότι η διαγραφή του έγινε με εντολή του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και ex officio μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καμπόσος, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί με τη χρυσαυγίτικης κοπής ρητορική του. Αμέσως μετά την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη είχε ταχθεί υπέρ των ακροδεξιών τραμπούκων, αποκαλώντας τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης «προδότη» και αναγκάζοντας τη ΝΔ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, να τον καλέσει σε απολογία.

Μπροστά στην κάμερα του γραφείου επιδόθηκε και πάλι σε ένα χυδαίο παραλήρημα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη με αχαρακτήριστες εκφράσεις και αντισημιτικά υπονοούμενα.

Σε εικοσάλεπτο βίντεο-διάγγελμα προς τους δημότες του Άργους ο κ. Καμπόσος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Τα λέει γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η ΝΔ και προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που εκδόθηκε νωρίτερα ανέφερε:

Το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία.

Μετά το σημερινό βίντεο, θα συνεχίσει να προσφέρει κάλυψη σε αυτές τις χυδαιότητες ο κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας την ομηρία του από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ ;

Σε νεότερη ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάσε επίσης το κατέβασμα του βίντεο του Δ. Καμπόσου:

Επειδή τα αντανακλαστικά του Γραφείου Τύπου του δήμου Άργους-Μυκηνών είναι πιο γρήγορα από αυτά της ΝΔ και απέσυραν το σχετικό βίντεο του στελέχους της ΝΔ Δ. Καμπόσου από το youtube, επισυνάπτουμε το σχετικό απόσπασμα, αναμένοντας την απάντηση του κ. Μητσοτάκη.

Και σε link: https://www.youtube.com/watch?v=Yq6OC5DvR_U&feature=youtu.be

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top