Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απορεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σιωπή Μητσοτάκη για Βέμπερ: “Μήπως μετά το Μακεδονικό άλλαξε και την πάγια θέση της ΝΔ για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας;”

Απορεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σιωπή Μητσοτάκη για Βέμπερ: “Μήπως μετά το Μακεδονικό άλλαξε και την πάγια θέση της ΝΔ για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας;”

“Μήπως, για άλλη μια φορά, μετά το Μακεδονικό, η ΝΔ έχει μεταβάλλει την πάγια θέση της, περί στήριξης της ευρωπαϊκής προοπτικής και ενταξιακής πορείας της Τουρκίας, η οποία αποτελεί και πάγια θέση της Ελλάδας;” αναρωτιέται ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις του Μ.Βέμπερ για τις ενταξιακές συνομιλίες ΕΕ-Τουρκίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου:

Ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη και του ΕΛΚ, υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν, κ. Μ. Βέμπερ, δήλωσε την προηγούμενη Τετάρτη ότι αν γίνει πρόεδρος της Επιτροπής, θα δώσει οδηγίες στα γραφεία στις Βρυξέλλες να τερματίσουν τις ενταξιακές συνομιλίες με την Τουρκία.

Άραγε, ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με αυτές τις απόψεις; Μήπως, για άλλη μια φορά, μετά το Μακεδονικό, η ΝΔ έχει μεταβάλλει την πάγια θέση της, περί στήριξης της ευρωπαϊκής προοπτικής και ενταξιακής πορείας της Τουρκίας, η οποία αποτελεί και πάγια θέση της Ελλάδας;

Εάν όχι, τότε για ποιο λόγο, εδώ και δυο μέρες σιωπά ο ίδιος και η ΝΔ;

Leave a Reply

Top