Είστε εδώ

Αποκαλύψεις χωρίς τέλος για τις υποκλοπές: Η παγίδα με τις ευχές – Στο στόχαστρο πολιτικοί και μία δικαστική λειτουργός (vid)

Νέα διάσταση στο σκάνδαλο των υποκλοπών έδωσε απόψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA εξήγησε ότι τα μηνύματα – παγίδα στάλθηκαν ως απάντηση σε ευχές κάποιων προσώπων, τα οποία κυρίως ανήκουν στον χώρο της πολιτικής αλλά και μίας δικαστικής λειτουργού.

Το εν λόγω μήνυμα έγραφε «ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας. Αντευχόμαστε το καλύτερο και για εσάς».

Στο τέλος του μηνύματος είχε τοποθετηθεί ένα σύνδεσμος που ήταν ευχετήρια κάρτα με το όνομα του εορτάζοντα. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο με την μαζική αποστολή μηνυμάτων κάποιος να αλλοιώνει τα στοιχεία του αποστολέα.

Σε αυτό το ενδεχόμενο όμως προκύπτει το ερώτημα, αυτός που προβαίνει σε αυτή την πλασματική ενέργεια και στέλνει εν ονόματι κάποιου άλλου τις ευχές πώς γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει λάβει ευχές από τα συγκεκριμένα πρόσωπα που εν συνεχεία παγιδεύει.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε χθες το βράδυ ο αστυνομικός συντάκτης από τα 90 παγιδευμένα τηλέφωνα, υπήρξαν 11 τα οποία ανήκουν σε πολιτικούς -και όχι μόνο- και παγιδεύτηκαν με sms και link, με αποστολέα να εμφανίζεται ο αριθμός κινητού που ανήκει σε πρόσωπο με σημαντική πολιτική παρουσία.

Μάλιστα, όλα τα sms που στάλθηκαν στους συγκεκριμένους 11, στάλθηκαν με διαφορά λίγων ωρών τον Ιανουάριο του 2021.

ΠΗΓΗ: megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *