Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Αποδοκιμάζουν και φασκελώνουν τον Μητσοτάκη και αυτός τους χαιρετάει! “Θερμή” υποδοχή στο Στρογγυλό Σχολείο του Αγ.Δημητρίου από όπου ανακοίνωσε με Κεραμέως το νέο ν/σ για την Παιδεία (vid)

Αποδοκιμάζουν και φασκελώνουν τον Μητσοτάκη και αυτός τους χαιρετάει! “Θερμή” υποδοχή στο Στρογγυλό Σχολείο του Αγ.Δημητρίου από όπου ανακοίνωσε με Κεραμέως το νέο ν/σ για την Παιδεία (vid)

Μαζική ήταν η κινητοποίηση εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών έξω από το Στρογγυλό Σχολείο στον Αγ. Δημήτριο, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νίκη Κεραμέως παρουσίασαν το νέο κυβερνητικό νομοσχέδιο για την Παιδεία.

Στον Πρωθυπουργό και τη συνοδεία του οι συγκεντρωμένοι χάρισαν μία ιδιαίτερα “θερμή” υποδοχή με αποδοκιμασίες, φάσκελα και συνθήματα κατά του νέου νομοσχεδίου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην αφιερώνει ούτε ένα λεπτό για να συνομιλήσει με τους συγκεντρωμένους αλλά να τους χαιρετάει την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες του σχολείου, προσπαθώντας προφανώς να χαρίσει στους φωτογράφους μία καλή φωτογραφία!

Μάλλον στα σχολεία του Αγ.Δημητρίου δεν τον πολυσηκώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη το κλίμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι λίγους μήνες νωρίτερα, την πρώτη Απριλίου στην επίσκεψή του στο Ειδικό Σχολείο της περιοχής όπου γινόταν και πάλι διαμαρτυρία εκπαιδευτικών ο πρωθυπουργός είχε αναρωτηθεί “εδώ γιατί υπάρχει διαμαρτυρία;”

Leave a Reply

1 × 5 =

Top