Είστε εδώ

Απάντηση Κασσελάκη στην αλαζονεία Μητσοτάκη: Δεσμευόμαστε για μηδενικό φόρο στους ελεύθερους επαγγελματίες με εισόδημα ως 10.000 ευρώ (vid)

Απάντηση στο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης και στην αλαζονική εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δεσμεύεται για μηδενικό φόρο στους ελεύθερους επαγγελματίες με εισόδημα ως 10.000 ευρώ

«Η λογική «41% έχω, ό,τι θέλω κάνω» οδηγεί ΚΑΙ σε φορολογική αλαζονεία» λέει στη νέα του ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση που προεκλογικά έταζαν στους ελεύθερους επαγγελματίες ότι οι φόροι θα μειωθούν με τη ΝΔ.

«Δεσμευόμαστε στους ελεύθερους επαγγελματίες ότι με εισόδημα ως 10.000 ευρώ, ο φόρος τους θα είναι ΜΗΔΕΝ. Όχι επειδή σας κάνουμε χάρη. Αλλά επειδή με αυτά τα εισοδήματα, είναι κοινωνική ανάγκη ο φόρος που πληρώνετε να είναι ΜΗΔΕΝ».

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ξέρετε τι είναι να γίνει με το νέο φορολογικό καθεστώς Μητσοτάκη; Δείτε στο βίντεο. Η λογική «41% έχω, ό,τι θέλω κάνω» οδηγεί ΚΑΙ σε φορολογική αλαζονεία. Δεσμευόμαστε στους ελεύθερους επαγγελματίες ότι με εισόδημα ως 10.000 ευρώ, ο φόρος τους θα είναι ΜΗΔΕΝ. Όχι επειδή σας κάνουμε χάρη. Αλλά επειδή με αυτά τα εισοδήματα, είναι κοινωνική ανάγκη ο φόρος που πληρώνετε να είναι ΜΗΔΕΝ.

Μια σκέψη στο “Απάντηση Κασσελάκη στην αλαζονεία Μητσοτάκη: Δεσμευόμαστε για μηδενικό φόρο στους ελεύθερους επαγγελματίες με εισόδημα ως 10.000 ευρώ (vid)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *