Είστε εδώ

Ανοίγει η Αθηνών – Θεσσαλονίκης 7 μέρες μετά την κακοκαιρία, μόνο για ΙΧ και ενώ ο Μητσοτάκης πηγαίνει στη ΔΕΘ-Απίστευτη ταλαιπωρία πολιτών για να στηθεί φιέστα

Δίνεται στην κυκλοφορία, μετά από επτά ολόκληρες ημέρες ταλαιπωρίας η Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης κι αυτό μόνο για τα ΙΧ αυτοκίνητα κι αυτό ενώ αναμένεται ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο εμπαιγμός δεν έχει τέλος, καθώς οι πολίτες για τόσες μέρες από τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία ήταν αναγκασμένοι να ταξιδεύουν μέσω Πατρών και Ιωαννίνων, ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους και τώρα εν όψει άφιξης Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, η εθνική οδός δίνεται σε κυκλοφορία, αλλά μόνο για τα ΙΧ.

Στις πέντε το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να ανοίξει η Εθνική Οδός, και στις δύο κατευθύνσεις, το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, μεταξύ Α/Κ Συκουρίου και Α/Κ Γυρτώνης, που είχε αποκλειστεί λόγω της υπερχείλισης του Πηνειού ποταμού, με τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέσω Πάτρας και Ιωαννίνων- Απέραντη λίμνη η Εθνική Οδός για 9η μέρα- Σχεδόν στα δύο η χώρα – Ακινητοποιημένα και τα τρένα (vid,photo)

Θα επιτρέπεται η διέλευση για οχήματα μέχρι 3,5 τόνους. Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών.

Σημειώνεται ότι μετά την επέλαση της φονικής κακοκαιρίας Daniel, η Εθνική Οδός έκλεισε στο ύψος των Τεμπών, έπειτα από την υπερχείλιση του ποταμού Πηνειού στη Λάρισα.

Η ανακοίνωση:

«Αποδίδεται σήμερα στις 17:00 στην κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις, το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, μεταξύ Α/Κ Συκουρίου και Α/Κ Γυρτώνης, που είχε αποκλειστεί λόγω της υπερχείλισης του Πηνειού ποταμού, με τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για τα βαρέα οχήματα θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση σε μεταγενέστερο χρόνο με βάση την εξέλιξη του φαινομένου και την δυνατότητα ολοκλήρωσης των ελέγχων στο σώμα της οδού, το οποίο παραμένει πλημμυρισμένο στην επίμαχη περιοχή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *