Είστε εδώ

Αλύγιστος ενώπιον της Μάνδρου! Χρ Ράμμος (ΑΔΑΕ): Τοξικό κλίμα από κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους – Δεν έχω σκοπό να παραιτηθώ!

Για εξαιρετική απόφαση από το ΣτΕ για την υπόθεση της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη έκανε λόγο από το Φόρουμ των Δελφών ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος.

Υπενθύμισε πως η Αρχή είχε παρέμβει για εξ αρχής για το συγκεκριμένο νόμο επισημαίνοντας τα προβλήματα και γι’ αυτό αυτή συνιστά «δικαίωση».

Σε σχέση με το τι ακολουθεί είπε ότι θα συνεδριάσει η ολομέλεια της ΑΔΑΕ και θα αποφασίσει το τι θα γίνει με την ενημέρωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σε ό,τι αφορά όσα έγιναν στο παρελθόν δήλωσε ότι «μίλησα για τοξικό κλίμα από κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους. Αν προσέφευγα στη Δικαιοσύνη θα έπρεπε να παραιτηθώ», επεσήμανε «και δεν έχω σκοπό να παραιτηθώ. Ό,τι εμπόδιο και να ανορθωθεί δεν θα υποχωρήσω».

«Εξόχως προσβλητικό» είναι να λέγεται ότι είχα πολιτικά κίνητρα, απάντησε σε ερώτηση. «Ο υπαινιγμός αυτός είναι μια αθλιότητα. Όταν δεν έχουμε επιχειρήματα πετάμε λάσπη και κάνουμε δολοφονία χαρακτήρα», τόνισε .

Εφάρμοσα με απόλυτη σχολαστικότητα το νόμο, υπογράμμισε σε σχέση με τις ενέργειές του.

Πηγή: ieidiseis.gr

5 σχόλια στο “Αλύγιστος ενώπιον της Μάνδρου! Χρ Ράμμος (ΑΔΑΕ): Τοξικό κλίμα από κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους – Δεν έχω σκοπό να παραιτηθώ!

 1. Όσο υπάρχουν ραμμοι σε αυτή την χώρα υπάρχει ακόμα ελπίδα.

  1. Δυστυχώς είναι ελάχιστοι.Ευχη να φωτίσουν οι ελάχιστοι ,αυτούς που λειτουργούν ως Πόντιοι Πιλατοι.

 2. Αυτό λέγεται “πατριώτης”.
  Μπράβο σας κε Ράμμο, μας θυμίζετε ότι υπάρχουν και αδέκαστοι δικαστές!

 3. Όσο λεβεντιές είναι η Τουλουπάκη και ο Ράμμος τόσο ποταποί οι Ράϊκου και Αδειλίνη.
  Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι και από τις δυο πλευρές.

  Αλλά οι δεύτεροι πως ζουν με τόση αναξιοπρέπεια; Τι τους κάνει να φτηναίνουν τόσο και μάλιστα να στρέφονται πολλές φορές και εναντίον συναδέλφων τους δικαστικών; Πως κοιμούνται τα βράδυα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *