Είστε εδώ

Άλλες 5 “μετακινήσεις” … στην ΕΛ.ΑΣ για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Αλλες πέντε “μετακινήσεις” κορυφαίων στελεχών της ανακοίνωση η ΕΛΑΣ σε μια προσπάθεια να κατευνάσει την οργή για την ολιγωρία των αστυνομικών αρχών στην “επέλαση” των Κροατών νεοναζί χούλιγκαν στη χώρα με κατάληξη τη Ν. Φιλαδέλφεια και την άγρια επίθεση που εξαπέλυσαν, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μ. Κατσουρή.

Συγκεκριμένα καρατομήθηκαν δύο Ταξίαρχοι και τρεις Αστυνομικοί Διευθυντές στο περιθώριο των αιματηρών επεισοδίων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 8/8.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με καρατομήσεις που έγιναν στην ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

Ανακοινώνεται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι -κατ’ εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος 100/2003 και ενώ διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση (η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και τα συμπεράσματά της θα ανακοινωθούν, μετά την περάτωσή της, το προσεχές χρονικό διάστημα) για την πλήρη και σε βάθος διερεύνηση περιστατικού συμπλοκής μεταξύ οπαδών, το οποίο έλαβε χώρα τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου και τον τραυματισμό άλλων- εντοπίστηκαν ευθύνες στην πορεία της διερεύνησης της υπόθεσης και ως εκ τούτου μετακινούνται -σε συνέχεια των άλλων επτά μετακινήσεων που έγιναν στις 8 Αυγούστου 2023- πέντε Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας (δύο Ταξίαρχοι και τρεις Αστυνομικοί Διευθυντές), μέχρι τη λήψη της οριστικής απόφασης από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

 

Πηγή: documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *