Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αλέξης Τσίπρας από τα Χανιά για τις εκλογές της 15ης Μάη: «1.000 τμήματα από τον Έβρο έως την Γαύδο! Κάνουμε πράξη την επιθυμία του λαού για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή και την κοινωνία»

Αλέξης Τσίπρας από τα Χανιά για τις εκλογές της 15ης Μάη: «1.000 τμήματα από τον Έβρο έως την Γαύδο! Κάνουμε πράξη την επιθυμία του λαού για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή και την κοινωνία»

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη την Δευτέρα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μια στάση στην κεντρική πλατεία στις Καλύβες του Αποκόρωνα Χανίων, όπου συνομίλησε με κατοίκους αλλά και εθελοντές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που προετοιμάζονται για την εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χαρακτήρισε την διαδικασία πρωτόγνωρη και όπως είπε «βασίζεται στη δυνατότητα των εθελοντών μας και των μελών μας να στήσουν μια άρτια διαδικασία, αδιάβλητη, σε όλη την Ελλάδα με 1.000 τμήματα από τον Έβρο έως την Γαύδο».

Όπως υπογράμμισε με την εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής «κάνουμε πράξη την απόφαση του Συνεδρίου μας να δυναμώσουμε το κόμμα μας. Κυρίως όμως να δυναμώσουμε την επιθυμία του λαού για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή του και να προστατεύσουμε την κοινωνία που για άλλη μία φορά βρίσκεται σε πολύ μεγάλη δυσκολία».

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε όλους για την προσπάθεια που κάνουν για αυτή «τη μεγάλη γιορτή της αληθινής δημοκρατίας».

-Διαβάστε επίσης: Αυτή την Κυριακή ξεκινάει ο “Ανένδοτος” για να πέσει η φαυλοκρατία! Αλέξης Τσίπρας στα Χανιά: “Καλούμε όλους τους πολίτες στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ – Η κυβέρνηση συνεχίζει το φαγοπότι”

-Διαβάστε επίσης: Γιορτή της Δημοκρατίας η 15η Μάη! Τσίπρας στο Zarpa: “Σε αποδρομή ο κ. Μητσοτάκης, η ΝΔ ξεκίνησε πάλι το γιουρούσι στα δημόσια ταμεία” (vid)

Με πληροφορίες: avgi.gr / ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ

Leave a Reply

13 − 6 =

Top