Είστε εδώ

Αιχμηρή απάντηση Κασσελάκη στον Νίκο Φίλη: «Προέρχομαι από τον κόσμο και όχι από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ – Ολομέτωπη σε Μητσοτάκη: Ο ηγέτης είναι για να βγαίνει μπροστά, όχι για να περιμένει να σβήσει η φωτιά για να πάει στον Έβρο

Ολομέτωπη επίθεση στην ανυπαρξία του κυβερνητικού έργου, αλλά και κατά του ίδιου του πρωθυπουργού για την απουσία του κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης φωτιάς στην Ευρώπη, εξαπέλυσε σε συνέντευξή του στο ΚΟΚΚΙΝΟ Πάτρας, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρωθυπουργός στην μεγαλύτερη πυρκαγιά στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν εμφανίστηκε», ενώ όταν σημειώθηκε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να επισκεφτεί τον Έβρο σημείωσε «έπρεπε να έχει πάει κατά τη διάρκεια της μάχης, να εμπνεύσει και να υποστηρίξει τους ήρωες της πρώτης γραμμής. Όχι εκ των υστέρων με διαχείριση μάρκετινγκ, καλοστημένη. Στη διάρκεια της μάχης πας και στέκεσαι δίπλα στον κόσμο που θυσιάζει τη ζωή του, τον ιδρώτα του, την οικογένεια του για να μπορεί να προστατεύσει το μέλλον του συμπολίτη του. Ο ηγέτης μπαίνει μπροστά στα δύσκολα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Έδωσε αιχμηρή απάντηση στα εσωκομματικά πυρά που δέχεται, σημειώνοντας πως: «Δεν προέρχομαι από τα όργανα αλλά από τον κόσμο τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προέτρεψε τον κόσμο του κόμματος να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής για την ανάδειξη προέδρου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η ζωή τους είναι στα χέρια τους. Πως πρέπει να ψηφίσουν όσοι δεν είναι ικανοποιημένοι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την συμπεριφορά των δήθεν προοδευτικών δυνάμεων προς τον Αλέξη Τσίπρα».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που απόψε θα βρίσκεται στην Πάτρα και στις 20:00 θα μιλήσει στο Cafe Hemingway,παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7 FM» και τους δημοσιογράφους BIKY ΔPAKOYΛH και ΘANO XPIΣTAKOΠOYΛO

«Είναι η ιστορία της ζωής μου να είμαι άνθρωπος μεταξύ χωρ​ών, πόλεων, ηπείρων» ανέφερε ο Σ. Κασσελάκης λέγοντας χαρακτηριστικά: «το ξερίζωμα είναι μέρος της ζωής μου».

Για την επαφή με τον κόσμο είπε:

«Έπαιξε 100% ρόλο στην απόφαση μου να δηλώσω υποψηφιότητα».

Όσον αφορά στην υπόθεση ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Τις βασικές μου θέσεις τις έχω αναφέρει. Είμαι ο μοναδικός υποψήφιος που έχω βάλει ξεκάθαρες προτάσεις για διαβούλευση. Πρέπει ο κόσμος να ξέρει τι θα κάνει ένας πολιτικός. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

«Δεν προέρχομαι από τα όργανα αλλά από τον κόσμο τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νίκος Παππάς έχει “ρεύμα” και τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις κι ας ενοχλεί το σύστημα! Μετά την υπόλοιπη Ελλάδα ψήφος εμπιστοσύνης και από το Λεκανοπέδιο – Χαμός χτες στο Μεταξουργείο

«Ο κόσμος μας θέλει επιτέλους δικαιοσύνη στη χώρα, θέλει ισοτιμία στην ευκαιρία τα παιδιά του να μπορούν να προοδεύουν με εντιμότητα. Αυτό θέλω κι εγώ. Κι αυτό θα γίνει όταν δώσουμε δύναμη στις οργανώσεις μελών».

Προτεραιότητά μου είναι να εμπνεύσω τον κόσμο και να του δώσω την ευκαιρία να γίνει συμμέτοχος στην παραγωγή πολιτικής και να εργαστεί στον κοινωνικό ιστό».

Σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε:

«Φοβούνται πως θα τους χαλάσω τη σούπα. Δεν γίνεται να φεύγουν οι νέες ψυχές στο εξωτερικό, να κάνουν εκεί οικογένειες και να μην ξαναγυρίζουν. Είμαστε μια χώρα με 300 δις χρέος, με παθογένειες που δεν έχουν λυθεί, με τη δικαιοσύνη να βρίσκεται στην 27η θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και μετά τι γίνεται; Έρχεται μια παγκόσμια οικονομική ύφεση και η Ελλάδα τι θα κάνει; Που θα είναι οι νέοι; Τι άλλοι τομείς θα υπάρχουν; Τι κοινωνικό δίκτυο θα υπάρχει με όλες τις ιδιωτικοποιήσεις που θα γίνουν; Πρέπει να σκεφτόμαστε 5 και 10 χρόνια μπροστά. Δεν είμαστε σε στέρεη βάση στην Ελλάδα».

Όσον αφορά το γεγονός πως δεν είναι εκλεγμένος στο κοινοβούλιο ο κ. Κασσελάκης είπε:

«Οι μεγάλες μάχες δίνονται έξω στην κοινωνία. Έχουμε εξαιρετικά στελέχη στο κοινοβούλιο που μπορούν να αντιπροσωπεύσουν άρτια την παράταξη μας, αλλά πρέπει οι προτάσεις μας να προέρχονται από την κοινωνία. Πρέπει η κοινωνία να ξέρει ότι θα έχει ένα πρόεδρο που θα δίνει το «παρών» σε όποιο πρόβλημα προκύπτει. Όπως στον Έβρο τώρα. Ο πρωθυπουργός στην μεγαλύτερη πυρκαγιά στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν εμφανίστηκε», ενώ όταν σημειώθηκε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να επισκεφτεί τον Έβρο σημείωσε «έπρεπε να έχει πάει κατά τη διάρκεια της μάχης, να εμπνεύσει και να υποστηρίξει τους ήρωες της πρώτης γραμμής. Όχι εκ των υστέρων με διαχείριση μάρκετινγκ, καλοστημένη. Στη διάρκεια της μάχης πας και στέκεσαι δίπλα στον κόσμο που θυσιάζει τη ζωή του, τον ιδρώτα του, την οικογένεια του για να μπορεί να προστατεύσει το μέλλον του συμπολίτη του. Ο ηγέτης μπαίνει μπροστά στα δύσκολα»

Ο κύριος Κασσελάκης σημείωσε στη συνέχεια πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα παραμείνει ενωμένος μετά τις εσωκομματικές εκλογές, διαβεβαιώνοντας ότι:

«εγώ δεν φεύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα μείνω και θα είμαι με τον κόσμο μας και θα τον ενισχύσω όσο μπορώ στην κοινωνική γείωση του ΣΥΡΙΖΑ».

Μια σκέψη στο “Αιχμηρή απάντηση Κασσελάκη στον Νίκο Φίλη: «Προέρχομαι από τον κόσμο και όχι από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ – Ολομέτωπη σε Μητσοτάκη: Ο ηγέτης είναι για να βγαίνει μπροστά, όχι για να περιμένει να σβήσει η φωτιά για να πάει στον Έβρο

  1. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ .ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ,ΑΥΤΟΣ ,..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *