Είστε εδώ

Ποινικές διώξεις σε πέντε για τις “παράνομες προσλήψεις” στο ΚΕΕΛΠΝΟ άσκησε η Εισαγγελέας Διαφθοράς

Ποινικές διώξεις κατά πέντε ατόμων ασκήθηκαν από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς. Σύμφωνα με πόρισμα της επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, το Κέντρο λειτουργούσε ως εργοστάσιο παράνομων προσλήψεων και ρουσφετιών.
Πιο συγκεκριμενα Βαρύτατα κακουργήματα απέδωσε η Εισαγγελία Διαφθοράς σε βάρος πέντε ατόμων για τις «παράνομες προσλήψεις» στο ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς ασκήθηκε ποινική δίωξη προσωποποιημένη για απιστία από κοινού σε συνδυασμό με τον νόμο περί καταχραστών του δημοσίου, άμεση συνέργεια σε απιστία, ψευδείς βεβαιώσεις και σύσταση συμμορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του news247.gr, τα πέντε άτομα που αποκτούν ιδιότητα κατηγορούμενου, είναι οι ίδιοι που διώχθηκαν και για τις παράνομες προσλήψεις επί υπουργίας Αδ. Γεωργιάδη και συγκεκριμένα οι: Τζένη Κρεμαστινού, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, Κατερίνα Πολύζου, Σταμάτης Πουλής, Θεόδωρος Παπαδημητρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά σε 74 παράνομες προσλήψεις και σύμφωνα με πόρισμα της επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, το Κέντρο λειτουργούσε ως εργοστάσιο παράνομων προσλήψεων και ρουσφετιών.
Πηγή: news247.gr / left.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *