Είστε εδώ

Προ των θυρών πολιτική παρέμβαση με νέο σχήμα στον χώρο του κέντρου από καραμανλογενείς! Πότε οι ανακοινώσεις…

Μια νέα πολιτική κίνηση με καραμανλικές αναφορές, αλλά και καταβολές (αλλα και ισχυρή στήριξη στον σημερινό ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο ) , αναμένεται, από τις αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, να «ανακατέψει», ακόμη περισσότερο την «τράπουλα», στους κόλπους της κεντροδεξιάς ( αν και οι αναφορές του θα είναι κυρλιως στον κεντρώο χώρο).
Το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου, στην οδό Λυκαβηττού έχει γίνει, το τελευταίο χρονικό διάστημα , μέρος συναντήσεων με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και ζυμώσεων που μπορεί να αποδειχθούν πολύ ουσιαστικές.
Ο ίδιος, ο κ. Αντώναρος, τονίζει μεν, πως ιδεολογικά, δεν έχει μετακινηθεί, ούτε χιλιοστό από την κεντροδεξιά και τις αρχές που ενστάλαξε την αστική παράταξη ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δεν περιορίζεται, ωστόσο στις παρεμβάσεις του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για να δείξει το χάσμα που τον χωρίζει, πλέον, από τη σημερινή ηγεσία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Έγκυρες πληροφορίες κάνουν λόγο για μπαράζ συναντήσεων με πολιτικούς παράγοντες που εκτείνονται από την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνα Παπακώστα – η οποία ήδη έχει δικό της πολιτικό φορέα, τη ΝΕΟ – ως παλιά στελέχη της κεντροδεξιάς και νεότερα προερχόμενα από τους κόλπους της ΟΝΝΕΔ, ως ακόμη και τον Απόστολο Γκλέτσο.
Γράφει ο Γιάννης Βασιλακόπουλος
Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *