Είστε εδώ

(αφού δεν της βγήκε με την Τουλουπάκη…) Αγωγή στη Γιάννα Παπαδάκου έκανε η Ελένη Ράικου και ζητά 70.000 ευρώ

Aγωγή με την οποία ζητά αποζημίωση 70.000 ευρώ κατέθεσε η Ελένη Ράικου σε βάρος της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου, για σχόλια που είχε κάνει σχετικά με την υπόθεση Novartis και τους χειρισμούς της πρώην Εισαγγελέα Διαφθοράς μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και το Νίκο Σβέρκο.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα της “Νέας Σελίδας”, ο σύζυγος της κ.Ράικου εμπλέκεται στην υπόθεση της Novartis καθώς φέρεται να εισέπραττε ποσά από την εταιρεία που κατέληγαν στον κοινό λογαριασμό του ζεύγους, με την Γιάννα Παπαδάκου να μιλά στην εν λόγω εκπομπή για εμβάσματα άνω των 4.500 ευρώ.
Με την αγωγή της η Ελένη Ράικου υποστηρίζει ότι οι πληροφορίες είναι αναληθείς και συκοφαντικές και ζητά από την έμπειρη δημοσιογράφο του δικαστικού ρεπορτάζ αποζημίωση 70.000 ευρώ και την επιβολή προστίμου 100 ευρώ κάθε φορά που θα αναφέρει το όνομά της!
Υπενυθμίζεται ακόμα ότι η κ.Ράικου είχε προχωρήσει πρώτα σε μήνυση εναντίον της νυν Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και των δύο επίκουρων εισαγγελέων που χειρίζονται την υπόθεση Novartis, ενώ ο συζυγός της είχε καταθέσει πειθαρχική αναφορά και αίτηση εξαίρεσης κατά των 3 Εισαγγελέων κατηγορώντας τους για τη διαρροή των ονομάτων τους στον Τύπο. Το αίτημά της ωστόσο απορρίφθηκε από το συμβούλιο Εφετών. Η πλευρά της κ.Ράικου έχει καταθέσει και αγωγή κακοδικίας κατά των 3 Εισαγγελέων, η οποία θα εκδικαστεί το Μάρτιο.
με πληροφορίες από το tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *