Είστε εδώ

upd! Συνάντηση Τσίπρα με τους κατοίκους στο Μάτι (φωτογραφίες) τη μέρα που απεργούν οι δημοσιογράφοι και δεν έχει δελτία!

Αθόρυβα την ημέρα της απεργίας των δημοσιογράφων και της έλλειψης δελτίων στα κανάλια, επέλεξε να παέι στο Μάτι και να βρεθείνστην πρώτη γραμμη με τους κατοίκους του, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας!
Πιο συγκεκριμένα στο Μάτι μετέβη το πρωί της Τρίτης ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη.
Ο Πρωθυπουργός, και ο υπουργος Μεταφορών και Υποδομών, σύμφωνα με το irafina.gr, συναντήθηκαν με κατοίκους και με μέλη των συλλόγων των πυρόπληκτων περιοχών και τις συντονιστικές επιτροπές των κατοίκων του Ματιού και του Βουτζά στο καφέ «Άρτιον», με το λόγο να παίρνει πρώτα ο Αλέξης Τσίπρας:
«Ήρθαμε σήμερα που απεργούν οι δημοσιογράφοι για να μην λέτε ότι η επίσκεψή μας έχει να κάνει με επικοινωνιακά τεχνάσματα. Τα κανάλια είναι «κλειστά», η συζήτηση «ανοιχτή», επεσήμανε ο Πρωθυπουργός που επέλεξε να κάνει μια αιφνιδιαστική επιτόπου “αυτοψία” για να έχει την εικόνα ενός απλου πολίτη από “πρωτο χερι”, από μια προειδοποιημένη “παρέλαση” με κουστωδία επιτελείων δημοσιογραφων και καναλιών…
Ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης πήρε αμέσως μετά το λόγο και διαβεβαίωσε ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα κατατεθούν οι φάκελοι των πληγέντων με σκοπό να εκδοθούν άδειες επισκευής για τους «πράσινους» (αυτοί που έχουν υποστεί μικρότερες ζημιές) καθώς και άδειες κατασκευής και ανακατασκευής για τους «κίτρινους» και τους «κόκκινους» (όσοι έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές).
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών σημείωσε επίσης πως οι πρώτες μπουλντόζες στην περιοχή αναμένεται να πιάσουν δουλειά από τις αρχές του νέου έτους ενώ διευκρίνισε ότι τα σπίτια που είναι χτισμένα σε ρέματα δεν θα ξαναχτιστούν και πως οι ιδιοκτήτες τους θα λάβουν αποζημίωση προκειμένου ν χτίσουν κάπου αλλού.
Τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών επιτροπών ζήτησαν από τον Υπουργό να εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα οι μόνιμες κατοικίες, αίτημα που έγινε δεκτό.
Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε στους εκπροσώπους των νέων της περιοχής μία κατ’ ιδίαν συνάντηση η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.



Πηγή: irafina.gr / newpost.gr
kathimerini.gr

Μια σκέψη στο “upd! Συνάντηση Τσίπρα με τους κατοίκους στο Μάτι (φωτογραφίες) τη μέρα που απεργούν οι δημοσιογράφοι και δεν έχει δελτία!

  1. Ήμουν σίγουρος, διότι δεν προσποιηται. Τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και ελπίζω να είναι για χρόνια πρωθυπουργός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *