Είστε εδώ

Fake MEGA στήνουν στο Epsilon

Δεν φτάνει που προσπαθούν να αντιγράψουν, ως κακέκτυπο, την αύρα του MEGA με μεταγραφές “στο σωρό” αλλά φαίνεται ότι σκοπεύουν και να “συλήσουν” το πρώην μεγάλο κανάλι, αγοράζοντας το brand name, αν τελικά οι τράπεζες προτιμήσουν τον “κανιβαλισμό” του. 
Οι Τράπεζες έχουν καταθέσει αίτηση για να υπαχθεί το κανάλι σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, να εκποιηθούν δηλαδή μέσω ειδικού διαχειριστή τα περιουσιακά του στοιχεία όπως η ταινιοθήκη, το σήμα και βέβαια το όνομά του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο ένθετο «Secret» στα «Παραπολιτικά», ο Ιβάν Σαββίδης του Epsilon είναι λέει από τους επιχειρηματίες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα περιουσιακά στοιχεία του MEGA….
Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που το Epsilon διατυμπανίζει ότι μπαίνει σε νέα εποχή, με νέο πρόγραμμα από τα μέσα Οκτωβρίου και αλλαγή του ονόματός του σε Open το επόμενο διάστημα, μπορεί να αποδειχτεί ότι τελικά δεν είναι οριστική η αλλαγή του ονόματος, αφού ο Ρώσος επιχειρηματίας μπορεί να αγοράσει τον τίτλο του καναλιού για να μετατρέψει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Secret», το Epsilon σε MEGA….
Αν βέβαια γίνει τελικά αυτό, θα πρόκειται μάλλον για ένα τηλεοπτικό…Lada, όπως τα ρωσικά αυτοκίνητα που αντέγραφαν την ιταλική Fiat την εποχή του ψυχρού πολέμου….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *