Είστε εδώ

“Τριτοκοσμική η κατάσταση με τα αυθαίρετα στην Ελλάδα”: Δεν το λέει ο Αλέξης Τσίπρας αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης! (vid)

Είναι πολύ λίγα τα κτίσματα στη χώρα μας που δεν έχουν κάποια αυθαιρεσία“. Δεν το είπε ο Τσίπρας, δεν το είπε ο Σπίρτζης,  ο Φάμελλος, ο Σταθάκης.
Το είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Το όχι και τόσο μακρινό 2011 και συγκεκριμένα την 1η Σεπτεμβρίου, μιλώντας στη Βουλή για σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος που αφορούσε, μεταξύ άλλων και ρύθμιση αυθαιρέτων, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που ανέβασε η Ομάδα Μνήμης στα social media
Και δυστυχώς η ευθύνη για αυτή την τριτοκοσμική κατάσταση επιμερίζεται ανάμεσα στους πολίτες και στο κράτος. Οι πολίτες εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία του κράτους να εφαρμόσει την κείμενη νομοθεσία και το κράτος με τον τρόπο του έκλεινε το μάτι στους αυθαιρετούχους“!


Αυτά έλεγε το 2011 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που όπως έχει πει ήταν από το 2007 ως το 2009 πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής. Το 2011 οι ευθύνες για τον βουλευτή (τότε) της ΝΔ επιμερίζονταν μεταξύ του κράτους και των πολιτών. Τώρα, σύμφωνα με τον ίδιο φταίει ο Σπίρτζης και η κυβέρνηση γιατί έκαναν τακτοποιήσεις αυθαιρέτων και σύμφωνα με την Μαρία – παίρνω ειδήσεις για το μαξιλάρι μου – Σπυράκη φταίει ο Τσίπρας που εξήγγειλε κατεδαφίσεις αυθαιρέτων που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και 3 χρόνια (όχι 4, 5, 7, 10, 20 αλλά 3, γιατί η ιστορία του ελληνικού κράτους διαγράφηκε σαν μνήμη υπολογιστή μετά από format και ξεκίνησε να μετράει από το 0 στις 25 Ιανουαρίου 2015…)
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *