Είστε εδώ

Ρεπορτάζ: Αποκαλύπτουμε το μόνο σενάριο που δεν… παίζει, στο Eurogroup της Τρίτης

Επειδή πολλά “παραμύθια” γράφονται ( και λεγονται ), ξανά, και άρχισαν πάλι να εμφανίζονται στα γνωστά ΜΜΕ, “δηλώσεις” … “ανώνυμων” αξιωματούχων από τις Βρυξέλλες και την Ουάσινγκτον, σχετικά με τα … σενάρια που “παίζουν” στο Eurogroup της Τρίτης, το the faq σας ενημερώνει σήμερα, ποιο είναι το … μόνο σενάριο που “δεν παίζει”! Αυτό λοιπόν που ΔΕΝ θα γίνει την Τρίτη, είναι την επόμενη ημέρα να υπάρχει και μετάθεση στο … μέλλον της συμφωνίας για αναδιάρθρωση ( ελάφρυνση ) του ελληνικού χρέους και … το ΔΝΤ να συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα.
Έτσι απλά και ξεκάθαρα και όλα τα άλλα, είναι ευεσεβείς πόθοι γνωστών κέντρων, με την ελπίδα να … αποδειχθούν αυτοεκπληρούμενες προφητείες !!!
ΥΓ: Ποιο είναι το πιο πιθανό; Συμφωνία κατ αρχάς για τα βραχυπρόθεσμα ( άμεσα ) μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, και έναρξη συζητήσεων για την μεσοπρόθεσμη και την μακροπρόθεσμη, σύμφωνα με τον “οδικό χάρτη” που ανακοινώθηκε από το προηγούμενο  Eurogroup ! Μέχρι να επέλθει συμφωνία για τα μέτρα μεσο και μακρο-πρόθεσμης ελάφρυνσης του χρέους το ΔΝΤ,  θα … κάθεται στον πάγκο. Δεν θα αποσυρθεί αλλά και δεν συμμετέχει χρηματοδοτικά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *