Είστε εδώ

Πολάκης για τη συνέντευξη Τύπου του Γεωργιάδη: “Είναι σε απόλυτο πανικο! Λογικό γιατί καταθέτω αύριο …”

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με μια μικρή αλλά περιεκτική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχολίασε τα όσα είπε εναντίον του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε για απόλυτο πανικό του α/δρου της ΝΔ, τον οποίο και δικαιολόγησε, καθώς όπως έγραψε, ο πανικός του Άδωνη προκύπτει από το ότι αύριο θα καταθέσει εκείνος στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία.
Το σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για την συνέντευξη Τύπου του αντιπροέδρου της ΝΔ:
Η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη τύπου του κ. Γεωργιάδη για αποκαλύψεις της «σκευωρίας» στο ΚΕΕΛΠΝΟ εξελίχθηκε σε μυθιστόρημα φαντασίας τύπου « Άρχοντας των δαχτυλιδιών». Δεν αξίζει ούτε να διαψεύσουμε τα όσα ακούστηκαν για «το στικάκι που έπεσε κατά τη μεταφορά κούτας και βρέθηκε από υπάλληλο που φοβάται για τη ζωή του». Κατανοούμε το πανικό του καθώς οι έλεγχοι για το ΚΕΕΛΠΝΟ ολοκληρώνονται και οι αποκαλύψεις για τη Novartis και τις εντολές Φρουζή που υλοποιήθηκαν από τον κ. Γεωργιάδη παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας.
Τα υπόλοιπα αύριο στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής.


Θυμίζουμε πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ο οποίος είναι εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο της Novartis με νέα στοιχεία να έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σήμερα για το … ΚΕΕΛΠΝΟ.
Πηγή: koutipandoras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *