Είστε εδώ

(upd) Νεκρός ο Πρινς! Τα πρώτα στοιχεία … (vid Purple Rain unplugged)

Νεκρός βρέθηκε στην έπαυλή του στο Κάρβερ της Μινεσσότα ο ροκ σταρ Πρινς. Ο δημιουργός του Purple Rain O μάνατζερ του Πρινς επιβεβαίωσε το γεγονός ότι βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του!
“Δεν θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του θύματος, μέχρι να ενημερωθούν οι πλησιέστεροι συγγενείς”, ανέφερε νωρίτερα για το συμβάν ο εκπρόσωπος της αστυνομίας και αναμετέδωσε το CNN. Ο αμερικανός καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρός από την αστυνομία στις 11 το πρωί ώρα ΗΠΑ, μέσα στο ασανσέρ του σπιτιού του. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα νοσούσε από γρίπη, όπως είχε ενημερώσει τα εκατομμύρια των fans του.
Ο Πρινς Ρότζερ Νέλσον γνωστότερος απλά ως Prince γεννήθηκε το 1958 στην Φιλαδέλφεια (57 χρονών). Για τρεις δεκαετίες υπήρξε ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες στην αμερικάνικη ροκ σκηνή. Έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Έχει κερδίσει 7 βραβεία Grammy , μια Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο Όσκαρ.
Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 1978 με τίτλο For Yoυ, ενώ ευρύτερα γνωστός έγινε από τον δεύτερο δίσκο του με τίτλο Prince το 1979.

Πηγή:www.cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *