Είστε εδώ

Δεύτερη “νίλα” στον αέρα (vid) για Οικονόμου και ΣΚΑΙ! “Εσείς δεν είστε πράσινοι (λόγω Αλαφούζου και ΠΑΟ), είστε μπλε μέχρι θανάτου (λόγω Μητσοτάκη)!”

«Αν ήταν η δεξιά δεν θα μιλάγατε. Εσείς δεν ειστε πράσινοι από τον Παναθηναϊκό, είστε μπλε μέχρι θανάτου»… Για δεύτερη φορά «την πάτησε» ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ που ψάχνει για «αγανακτισμένους πολίτες» ανά τη χώρα… αλλά έπεσε πάνω σε ηλικιωμένο χειμερινό κολυμβητή και τα άκουσε, ενώ δεν παρέλειψε να διαμαρτυρηθεί για το δήμαρχο που φρόντισε να βάλει προστατευτικό δίχτυ μόνο για τα κότερα.
Αγανάκτησε και ο κ. Οικονόμου μονολογώντας «πάλι τα ίδια»… καθώς όλοι θυμούνται τη γιαγιά στην Πλάκα και το μπαστούνι της… Πάντως προσπάθησαν να σώσουν τα προσχήματα, οι παρουσιαστές, δικαιολογούμενοι πως «αυτά έχουν τα ζωντανά». Εμείς θα τους λέγαμε πως … “αυτά εχουν τα ζωντανά” , όταν δεν είσαι προετοιμασμένος … ( για το τι θα ακούσεις!)

Πηγή: left.gr

2 σχόλια στο “Δεύτερη “νίλα” στον αέρα (vid) για Οικονόμου και ΣΚΑΙ! “Εσείς δεν είστε πράσινοι (λόγω Αλαφούζου και ΠΑΟ), είστε μπλε μέχρι θανάτου (λόγω Μητσοτάκη)!”

  1. χαχαχα!!! κάτσε να βγουν οι άδειες και να αρχίσουν να λειτουργούν με τις δικές τους δυνάμεις χωρίς την επιλεκτική βοήθεια των πολιτικών και των τραπεζών, και με μόνη δύναμη την ποιότητα και την ακροαματικότητα, να δεις για πότε σφίγγουν οι κώλοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *