Είστε εδώ

Το “τερμάτισε” ο Κουμουτσάκος: Οι υποκλοπές έγιναν για την προστασία των παρακολουθουμένων!!!-Τουλάχιστον παραδέχτηκε την ύπαρξη «κοριών» (vid)

Αν ανησυχούσατε για την καταπάτηση της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου στη χώρα μας με τις παρακολουθήσεις της ηγεσίας των Ενόπλων Ενόπλων Δυνάμεων και πολιτικών στη χώρα μας, ήρθε την απάντηση να σας τη δώσει ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Δεν υπάρχει σκάνδαλο λοιπόν για τον κ. Κουμουτσάκο, πολύ απλά γιατί σύμφωνα με τη λογική του «αποκλείεται οι παρακολουθήσεις να γινόντουσαν για προστασία των παρακολουθουμένων»;;;!!

«Το τερμάτισε» με λίγα λόγια μιλώντας στο Action24, ο κ. Κουμουτσάκος διερωτώμενος αν «αποκλείεται οι παρακολουθήσεις να γινόντουσαν για προστασία των παρακολουθουμένων», αφήνοντας άφωνους και με ένα μειδίαμα απορίας και γέλωτα τους συμμετέχοντες στο πάνελ της εκπομπής Θεανώ Φωτίου εκ μέρους ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Κώστα Σκανδαλίδη, εκ μέρους ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Τουλάχιστον, ο κ. Κουμουτσάκος, με αυτή του την τοποθέτηση αποτελεί έναν από τους γαλάζιους βουλευτές, που παραδέχονται την ύπαρξη των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ, προϊστάμενος της οποίας υπενθυμίζεται είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος για πρώτη φορά μπήκε στο «κάδρο» του σκανδάλου, κατά τη συζήτηση επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Βουλή.

-Διαβάστε επίσης: Δεν ντράπηκαν; Βάλανε την ουρά στα σκέλια! 156 βουλευτές της ΝΔ προσέφεραν στήριξη στον ετοιμόρροπο Μητσοτάκη και “νομιμοποίησαν” πολιτικά τις υποκλοπές! Ανάμεσά τους Καραμανλής – Σαμαράς – Κεφαλογιάννη – Τζαβάρας! Ναι στην μομφή από Μπογδάνο!

Όπως εξήγησε μάλιστα, τόσο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, όσο και ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, χειρίζονται «θέματα ζωτικής ασφάλειας», επομένως θα μπορούσαν να είχαν πέσει θύματα άλλων κυκλωμάτων ή συμφερόντων, σύμφωνα με το σκεπτικό του «γαλάζιου» βουλευτή.

Επομένως, όπως λέει ο ίδιος, οι παρακολουθήσεις τους δεν έγιναν επειδή αντιμετωπίζονται ως κατάσκοποι, αλλά είναι ένα ακόμα «στρώμα προστασίας», με τους ισχυρισμούς αυτούς να προκαλούν τις αντιδράσεις τόσο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κώστα Σκανδαλίδης, όσο και της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεανώς Φωτίου που βρίσκονταν στο πάνελ. Η κ. Φωτίου, μάλιστα, χαρακτήρισε τα όσα είπε ο κ. Κουμουτσάκος «ευφυολόγημα», καθώς όπως είπε «είναι στα όρια της φαντασίας».

Μια σκέψη στο “Το “τερμάτισε” ο Κουμουτσάκος: Οι υποκλοπές έγιναν για την προστασία των παρακολουθουμένων!!!-Τουλάχιστον παραδέχτηκε την ύπαρξη «κοριών» (vid)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *