Είστε εδώ

Ως το τέλος θα πιει το πικρό ποτήρι ο κ. Μητσοτάκης (της Ελένης Τσερεζόλε)

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια διαρκείας επιδίδεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πλέον έχει παραιτηθεί από την υποχρέωση που επιβάλλει το αξίωμά του, να δίνει εξηγήσεις για το σκάνδαλο των «επισυνδέσεων» σύμφωνα με την κυβερνητική ορολογία. Είναι φανερό ότι από εδώ και στο εξής το αφήγημα-δικαιολογία του Πρωθυπουργού είναι ότι «φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και ο Αλέξης Τσίπρας». Στο πλαίσιο αυτό για παράδειγμα «είδε» πίσω από τις αποκαλύψεις του DOCUMENTO το χέρι του… αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που δήθεν καθοδηγεί τον Κώστα Βαξεβάνη. Στο ίδιο μήκος κύματος, χθες, στην άκρως προεκλογική επίσκεψή του στην Κατερίνη, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για «διχασμό, συνωμοσιολογία και λασπολογία», προφανώς η επόμενη κίνηση όσων μιντιακών εξαπτέρυγων παραμένουν στην υπηρεσία της κυβέρνησης, θα είναι να κατηγορηθεί η Αξιωματική Αντιπολίτευση και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας για το σκάνδαλο των υποκλοπών!

Επίσης φανερή ήταν η προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας από τον κ. Πρωθυπουργό που προσπάθησε να πείσει τους πολίτες ότι δεν ζουν στο πετσί τους την ακρίβεια Μητσοτάκη και τη διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών.

«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση έχει σκύψει πάνω στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας», παρατήρησε πολύ σοβαρά ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι «μας ενδιαφέρουν τα έργα και όχι τα λόγια». Είναι ο ίδιος που είχε πει ότι «με ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία».

Πλέον όμως ο χρόνος των εκλογών μετράει αντίστροφα ενώ οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών όχι μόνο δεν υποχωρούν αλλά κλιμακώνονται. Η σιωπή του πρώην Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στην αποκάλυψη ότι παρακολουθούνταν από το Predator, δεν προοιωνίζεται θετικές εξελίξεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο οποίος μάλλον θα μετράει τις μέρες ως τις 7 Δεκεμβρίου, ημέρα έναρξης της λειτουργίας του νεοσυσταθέντος ομώνυμου ιδρύματος του πρώην Πρωθυπουργού, όταν ο κ. Σαμαράς αναμένεται να μιλήσει…

Και ως γνωστόν ο κ. Σαμαράς δεν «αγοράζει» εύκολες δικαιολογίες.

Άρα ο κ. Πρωθυπουργός είναι αναγκασμένος να πιει το πικρό ποτήρι ως το τέλος…

Πηγή: kontranews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *