Είστε εδώ

Στον ανακριτή Μίχος και Σοφιανίδης που κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια – Πληροφορίες από τους πολίτες ζητά το Ανηλίκων για την υπόθεση. Που να καλέσετε

Στον ανακριτή, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 11 το πρωί ο 53χρονος και ο 42χρονος που κατηγορούνται για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Εναντίον τους ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή. Σημειώνεται πως για την υπεράσπιση του 53χρονου θα διοριστεί αυτεπάγγελτα δικηγόρος.

Πρόκειται για τους Ηλία Μίχο 53 ετών και τον Σοφιανίδη Ιωάννη, 42 ετών, από τη Νίκαια… Οι δύο βαρύνονται με την κατηγορία του βιασμού και της σωματεμπορίας ανηλίκου. Ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και ανάγκαζε ένα 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό να εκδίδεται όφελος για τον ίδιο από 50 έως και 70 ευρώ από κάθε παιδεραστή ονομάζεται ο Ηλίας Μίχος και έχει γεννηθεί στις 30-12-1969 στο Αγρίνιο, ενώ ο δεύτερος συλληφθείς λέγεται Σοφιανίδης Ιωάννης και έχει γεννηθεί την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής. Τα στοιχεία της ταυτότητάς τους αλλά και οι φωτογραφίες τους δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από εισαγγελική εντολή.

Εντωμεταξύ, μετά τον σάλο και τις τεράστιες προεκτάσεις της δυσώδους υπόθεσης με τον 53χρονο μαστροπό στον Κολωνό αλλά, τον 42χρονο βιαστή και τη λίστα των 213 βιαστών και υποψηφίων βιαστών, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων. Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κ 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

Ενδιαφέρον έχει ότι παρά τα όσα ισχυρίζεται ο 53χρονος, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μιλούν για το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να είναι μέλος ευρύτερου κυκλώματος σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης ανηλίκων, καθώς ο τρόπος δράσης του έως τώρα δείχνει ότι ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος. «Ήξερε πώς να λειτουργήσει, γνώριζε σε ποια μονοπάτια να κινηθεί, τι σελίδες να χρησιμοποιήσει, πώς να αντλήσει πελάτες και σε ποιους χώρους του Διαδικτύου να απευθυνθεί», τόνιζε χθες με νόημα στο ethnos.gr αστυνομικός της Ασφάλειας με μεγάλη πορεία σε υποθέσεις με κακοποίηση και πορνογραφία ανηλίκων.

«Δεν φαίνεται από τα έως τώρα δεδομένα να μην γνώριζε τι κάνει. Το ακριβώς αντίθετο. Είχε, δε, πολύ πορνογραφικό υλικό με το παιδί και τώρα πολλά θα απαντηθούν από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., όπως αν είχε συνεργούς και πόσους, αλλά και πόσο βαθύ και σκοτεινό είναι το παρελθόν του», συμπλήρωνε.

«Ένας τέτοιος άνθρωπος πέρα από βαθιά αρρωστημένος, είναι και βαθιά δικτυωμένος. Δεν πιστεύω ότι η 12χρονη είναι το μόνο θύμα του. Η εμπειρία δείχνει ότι υπάρχουν στάδια στις κινήσεις ενός παιδόφιλου. Είναι δυνατόν ο 53χρονος να έφτασε στο σημείο να φτιάχνει προφίλ της 12χρονης στα οποία την παρουσιάζει ως μαθήτρια μεγαλύτερης ηλικίας, να κλείνει ραντεβού με άλλους ανώμαλους και να αποκομίζει κέρδος και όλο αυτό να το κάνει για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο παιδί; Από την ανάλυση του κινητού του τηλεφώνου και των υπολογιστών θα βρεθεί εάν υπήρχαν πριν την 12χρονη και άλλα παιδιά που είχε κακοποιήσει», ανέφερε η ίδια πηγή .

 

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *