Είστε εδώ

Σφοδρή επίθεση Κατρίνη στην “υπόγα” και το Μαξίμου: «Ο κ. Ανδρουλάκης δεν εκβιάζεται, το ΠΑΣΟΚ δεν παίζει το παιχνίδι κανενός»

«Για ποιο λόγο παρακολουθούσατε τον κ. Ανδρουλάκη»;, ήταν το ερώτημα που απηύθυνε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας του στη Βουλή ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.

«Προφανώς η παρακολούθηση Ανδρουλάκη δεν σας βοήθησε να καταλάβετε ότι ο κ. Ανδρουλάκης δεν εκβιάζεται και δεν είναι βολικός ετέρος», ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι: «Σας διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε την αυτόνομη πορεία. Η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένη από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Κάνατε ό,τι μπορούσατε για να υποβαθμίσετε το γεγονός της παρακολούθησης».

Όταν δε ο πρωθυπουργός αποχώρησε από τη Βουλή, ο Μιχάλης Κατρίνης σχολίασε λέγοντας: «δεν αντέχει την αλήθεια ο κ. Μητσοτάκης και γι’ αυτό αποχωρεί». Παράλληλα, χαρακτήρισε τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ ως «διακοσμητικό», επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για την φωτογραφική τροπολογία της τοποθέτησής του, αλλά και για το γεγονός πως η ΕΥΠ υπήχθη λίγο μετά τις εκλογές στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν παίζει το παιχνίδι κανενός και δεν εκβιάζεται», ανέφερε στη συνέχεια ο επικεφαλής της Κ.Ο του κόμματος, σημειώνοντας ότι το πραγματικό δίλημμα που κυριαρχεί στον ελληνικό λαό είναι «Δημοκρατία ή αυταρχισμός, κράτος δικαίου ή επιτελικό παρακράτος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *