Είστε εδώ

Τα ΜΜΕ που “αναφέρονται” στη δικογραφία και ο … “γνωστός” – άγνωστος Γιάννης, που έχει blog !

Οπως κατήγγειλε η Α. Κ. , υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΕΥΔΑΠ, ο δημοσιογράφος Παν.Μουσσάς απαίτησε για λογαριασμό του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου χρήματα μέσω διαφημιστικής καταχώρισης, απειλώντας την.
Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στις καταγεγραμμένες συνομιλίες ο κ.Μουσσάς είχε συνάντηση μαζί της, όπου υποστήριξε ότι ο ίδιος και φίλοι του είχαν συστήσει ομάδα που είχε τη δυνατότητα ελέγχου του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου. Η χαρακτηριστική φράση που του παρατίθεται είναι «Οταν θέλουμε να γαμ…σουμε, θα λες: Αυτόν θέλει να τον γαμ…σουμε μέσα από την κυβέρνηση».
Περιγράφεται επίσης η ομάδα ατόμων και Μέσων που υποστήριξε ότι μπορούσε να ελέγχει, «ανεβοκατεβάζοντας» άρθρα: Για τον Γιώργο Τσιρογιάννη που θα λάμβανε -σύμφωνα με την έκθεση- διαφήμιση από την ΕΥΔΑΠ και την Attica Bank, σημειώνεται πως έχει το lykavitos.gr, ενώ ο Βασίλης Μπόνιος το kourdistoportocali.gr. Ο Νίκος Καράμπασης έχει τα site i-reporter.gr και press.com.gr, όπως και ο κ. Γέρου έχει τις εφημερίδες «Άρθρο» και «Ώρα για Σπορ» αλλά και 4-5 site και περιοδικά lifestyle. Αντίστοιχα, ο Γιάννης Φωτόπουλος έχει τις ιστοσελίδες sofokleous10.gr και moneytimes.gr.
Τέλος, από την απομαγνητοφώνηση συνομιλιών, φαίνεται ότι εμπλοκή με το κύκλωμα είχε και ένας ακόμα δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης blog, που στα τηλεφωνήματα κατονομάζεται ως ” Γιάννης ” και έχει ταυτοποιηθεί το νούμερο του κινητού του, ότι φέρεται καταγεγραμμένο στο όνομα γνωστού δημοσιογράφου, με τηλεοπτική εκπομπή, που το μικρό όνομά του είναι Γιάννης και διαθέτει ιστοσελίδα…
Αυτός ο «Γιάννης» φέρεται να είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα που διατηρεί μία είδηση για τα ATM της Attica Bank, γεγονός που δεν άρεσε και τόσο στον άλλον κατηγορούμενο, Παναγιώτη Μουσσά.

«Απογευματινές ώρες της 14-2-2016 και με αφορμή ένα άρθρο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο που ανέφερε ότι τα ΑΤΜ της Attica Bank παρουσίασαν πανελλαδική βλάβη για κάποιες ώρες. Ο Μουσσάς επικοινώνησε με άγνωστο άνδρα ονόματι ¨Γιάννη¨χρήστη της υπ΄ αριθμ. 694….. τηλεφωνικής σύνδεσης, ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, όπου αναρτήθηκε το επίμαχο άρθρο» σημειώνεται κατά γράμμα στην έκθεση.
Πηγή: koutipandoras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *