Είστε εδώ

Εν καιρώ πανδημίας: Γκρεμίστηκε ψευδοροφή στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” και τραυμάτισε δύο εργαζόμενες (photos)

Μετά την κατάρρευση ψευδοροφής σε σχολεία, τώρα κατάρρευση ψευδοροφής σε νοσοκομείο με δύο τραυματίες, επί κυβέρνηση Μητσοτάκη και μάλιστα εν καιρώ πανδημίας, οπότε και το μεγαλύτερο βάρος της κρατικής μέριμνας θα έπρεπε να πέφτει εκεί.

Είναι σαφές ότι το ΕΣΥ είναι παρατημένο στην τύχη του και το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη όχι μόνο αδιαφορεί, αλλά εστιάζει μόνο στο πως θα ενισχύσει τον ιδιωτικό τομέα, χωρίς να ενδιαφέρεται για την κρατική περιουσία την οποία άλλωστε και ξεπουλά σε κάθε “χρυσή ευκαιρία”.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, ενώ η μία από τις δύο τραπεζοκόμες που τραυματίστηκαν νοσηλεύεται καθώς φέρει κακώσεις στο κεφάλι και τον αυχένα. Η δεύτερη φέρει ελαφρά χτυπήματα στο πόδι.

Συγκεκριμένα, δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός πτώσης της ψευδοροφής στην κουζίνα που ετοιμάζονται τα γεύματα για τη Μονάδα Μεταμοσχευμένων Νεφροπαθών του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Στο γεγονός αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο, καταγγέλλοντας όπως μεταδίδει το 902.gr τη διαχρονική υποχρηματοδότηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας η οποία έχει οδηγήσει «το νοσοκομείο σε αλλεπάλληλα black out, να πλημμυρίζει με την πρώτη βροχή, να πέφτουν ταβάνια σήμερα στο προσωπικό, αύριο σε ασθενείς».

Με πληροφορίες από avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *