Είστε εδώ

“Πάρτι” στη ΝΔ…”Εξηγήσεις” και από τον Μητσοτάκη περιμένει ο Κυρανάκης για τη διαγραφή Μπογδάνου: “Με κομματικό κόστος είπε την άποψή του” (vid)

“Μύλος” φαίνεται ότι είναι η ΝΔ μετά την διαγραφή Μπογδάνου, που ήρθε σχεδόν αμέσως μετά το “άδειασμα” Δένδια στη Βουλή για το αντικομμουνιστικό του παραλήρημα.

Από τους πρώτους που αντέδρασαν, ήταν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης που έσπευσε, μιλώντας στην εκπομπή του Kontra με τον Βασίλη Σκουρή και Γιώργο Σιαδήμα, να δηλώσει ότι τις επόμενες ώρες και ημέρες αναμένει ότι θα υπάρξουν εξηγήσεις για αυτή τη διαγραφή, που όπως είπε είναι η πρώτη που γίνεται στα 2 χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ.

Είναι μια απόφαση του πρωθυπουργού, είναι ξεκάθαρο αυτό από την ανακοίνωση. Θεωρώ ότι τις επόμενες ώρες και πιθανόν μέρες θα υπάρξουν εξηγήσεις για αυτή την κίνηση. Είναι η πρώτη διαγραφή που γίνεται αυτά τα δύο χρόνια”, είπε συγκεκριμένα.

Στο ερώτημα των δημοσιογράφων αν εννοεί ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις και από τις δύο πλευρές, ο Κ. Κυρανάκης είπε ότι “δημοσιογραφικά και πολιτικά θα υπάρξουν ερωτήματα γύρω από αυτή τη διαγραφή, είναι μία κίνηση που θα δημιουργήσει ερωτήματα. Θεωρώ ότι συνολικά θα πρέπει να υπάρξουν, και όχι πρέπει, σίγουρα θα υπάρξουν εξηγήσεις προφανώς από όλες τις πλευρές, θα ακουστούν γνώμες, θα ακουστούν φωνές”, ενώ είπε για τον Κ.Μπογδάνο πως δεν ισχύει ότι λέει απόψεις για μικροκομματικό όφελος αλλά ότι είπε την άποψή του με κομματικό κόστος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *