Είστε εδώ

“Δεν βρίσκεται κανένα πυροσβεστικό στην πλατεία της Βαρυμπόμπης, καίγονται σπίτια”! Δραματική έκκληση του αντιδημάρχου να φύγουν οι κάτοικοι (vid)

Στην καταγγελία ότι ενώ έχουν φτάει οι φλόγες στα σπίτια που βρίσκονται πάνω στην πλατεία της Βαρυμπόμπης και δεν βρίσκεται κανένα πυροσβεστικό όχημα στην περιοχή έκανε μιλώντας στο ΟΡΕΝ ο αντιδήμαρχος Αχαρνών Μιχάλης Βρεττός μιλώντας στο ΟΡΕΝ.
“Λυπάμαι ειλικρινά αλλά έχετε απόλυτο δίκιο, δεν βρίσκεται κανένα πυροσβεστικό στην πλατεία της Βαρυμπόμπης” είπε συγκεκριμένα, την ώρα που τα πλάνα έδειχναν τις φλόγες να έχουν φτάσει πολυκατοικίες στην πλατεία, ενώ στην περιοχή βρισκόταν μόνο περιπολικό.
“Τα πρώτα σπίτια έχουν ήδη καεί. Αλλά το θέμα δεν είναι τι θα γίνει με τις περιουσίες μόνο, το θέμα είναι να σωθούν οι άνθρωποι. Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει με την εκκένωση της Βαρυμπόμπης, εμείς κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα πυροσβεστικό όχημα” πρόσθεσε.
“Είναι πάρα πολλά τα σπίτια που καίγονται. Είναι όλη η σειρά στην οδό Αδαμών, στο Τατόι με λίγα λόγια, όλη αυτή η ευθεία η νοητή, από τη μεριά της Βαρυμπόμπης καίγεται. Δεν είναι 1,2, 3, 5 ή δέκα σπίτια δυστυχώς” ενώ έκανε έκκληση “να δώσετε το σήμα να απομακρυνθούν οι κάτοικοι”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *