Είστε εδώ

Νέο “χτύπημα” Κουρτάκη: “Αποχωρεί ο Καραμανλής από την πολιτική”

Νέο “χτύπημα” (δημοσιογραφικό…) από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του Γιάννη Κουρτάκη, με άρθρο σύμφωνα με το οποίο ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, φέρεται να έχει ανακοινώσει στο περιβάλλον του ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την πολιτική. Σύμφωνα μάλιστα με τον εκδότη των “Παραπολιτικών” θα γνωστοποιήσει και δημόσια την απόφασή του μόλις ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος. Μάλιστα ο αρθρογράφος δίνει έμφαση στη φράση “οφείλουμε να ανοίξουμε το δρόμο στη νέα γενιά” που φέρεται να είπε ο Κώστας Καραμανλής, η οποία όμως είναι η “γραμμή” του Μαξίμου , αφού ένα απο τα κίνητρα του Κυρ Μητσοτάκη για την προσφυγή στις πρόωρες κάλπες, είναι να αποστρατεύσει όλα τα πολιτικά “τζάκια” της ΝΔ ώστε να την μετατρέψει καθαρά σε “Κόμμα Μητσοτάκη”.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΚΑ αναφέρει:

“Αν και κυκλοφορεί ως σενάριο εδώ και καιρό φαίνεται ότι εσχάτως αποτελεί πολιτικό προϊόν. Αναφέρομαι στις σκέψεις που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κωστας Καραμανλης, σχετικά με το πολιτικό του μέλλον.

Όπως αναφέρουν πρόσωπα που συνομιλούν μαζί του (και δεν αναφέρομαι στον Αντώναρο) πλέον έχει καταλήξει στην απόφαση να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
«Η παράταξη με τίμησε όσο λίγους» αναφέρει με νόμιμα και προσθέτει: «οφείλουμε να ανοίξουμε τον δρόμο στη νέα γενιά».

Το ερώτημα είναι πότε θα επιλέξει για να ανακοινώσει τις σχετικές αποφάσεις; Η απάντηση είναι σχεδόν αυτονόητη. Όταν θα εισέλθουμε σε προεκλογική τροχιά. Μέχρι τότε θα παραμείνει σιωπηλός συνομιλώντας τακτικά με τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος θεωρεί ότι τόσο ο «Κωστας», όσο και ο ίδιος αποτελούν «χρυσές πολιτικές εφεδρείες».

Αξιζει.: Εκτός από τον Παυλοπουλο ο Καραμανλης συνομιλεί τακτικά με τον Ζγοριτη και τον Γιώργο Βλάχο, ο οποίος «απειλεί» ότι αν αποχωρήσει ο πρώην πρωθυπουργός από την πολιτική θα τον ακολουθήσει και ο ίδιος”

Μια σκέψη στο “Νέο “χτύπημα” Κουρτάκη: “Αποχωρεί ο Καραμανλής από την πολιτική”

  1. Ε, άμα είναι να χάσουμε τον Βλάχο, τότε πρέπει ο Καραμανλής να σφίξει την καρδιά του και να θυσιαστεί παραμένοντας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *