Είστε εδώ

Σκληρή ανακοίνωση Ομπάμα: “Η σημερινή βία υποκινήθηκε από τα αστήρικτα ψέματα του Τραμπ για τις εκλογές” – “Καρφιά” και για τα ΜΜΕ που “εδώ και 2 μήνες δεν λένε την αλήθεια”

“Η ιστορία θα θυμάται την σημερινή βία στο Καπιτώλιο, που υποκινήθηκε από έναν εν ενεργεία Πρόεδρο που συνεχίζει τα αστήρικτα ψέματα για το αποτέλεσμα μίας νόμιμης εκλογικής διαδικασίας ως μια στιγμή μεγάλης ατίμωσης και ντροπής για το έθνος μας….Αλλά θα κοροϊδεύαμε τους εαυτούς μας αν την αντιμετωπίζαμε με έκπληξη”.

Αυτό αναφέρει στην αρχή της δήλωσής του ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε δήλωσή του για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν σήμερα στο Καπιτώλιο, όταν οπαδοί του Τραμπ εισέβαλαν στο κτίριρο διακόπτοντας την συνεδρίαση του Κογκρέσου για την επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Κάνει μάλιστα αναφορά στο φιλικό “μιντιακό οικοσύστημα” που συνόδευε τον Τραμπ το οποίο, επισημαίνει, όπως και το κόμμα του απερχόμενου προέδρου, εδώ και δύο μήνες αρνιόταν να πει στους οπαδούς του Τραμπ την αλήθεια, ότι δηλαδή δεν ήταν αμελητέα η διαφορά με την οποία κέρδισε ο Τζο Μπάιντεν τις εκλογές και ότι ο νέος πρόεδρος θα ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου.

“Οι επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών έχουν μία επιλογή: να παραμείνουν σε αυτό το δρόμο και να συνεχίσουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά ή να επιλέξουν την πραγματικότητα και να κάνουν το πρώτο βήμα για να σβήσουν τις φλόγες. Μπορούν να επιλέξουν την Αμερική” προσθέτει ο Ομπάμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *