Είστε εδώ

Απίστευτο “φτύσιμο” στον Θεοδωρικάκο! Ο Γεραπετρίτης του ανακοίνωσε την … “απόλυση” από το κυβερνητικό σχήμα !!! (όταν ο Μητσοτάκης έλεγε: Όσο θα είμαι εγώ στο Μαξίμου, ο Τάκης θα είναι υπουργός)

Με πολύ σκληρό – και σίγουρα “αχάριστο” τρόπο για όσα του προσέφερε τόσα χρόνια – επέλεξε να απομακρύνει τον μέχρι πριν λίγο καιρό “εξ ευωνύμων” του, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Και μάλιστα έδωσε την “ικανοποίηση” αυτή, στον άσπονδο “εχθρό” του, τόσον καιρό στο Μαξίμου, τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Είναι άλλωστε γνωστή η λυσσαλέα “κόντρα” από την πρώτη ημέρα για το ποιος θα έχει το “πάνω χέρι” στα κέντρα εξουσίας του Μαξίμου, ανάμεσα στους δύο άνδρες, ενώ σκληρή “αντιπαράθεση” είχε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, όλο αυτό το διάστημα και με το έτερο ισχυρό κέντρο εξουσίας, τον εξάδελφο του Πρωθυπουργού Γρηγ. Δημητριάδη!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Χριστίνα Κοραή στο newpost.gr, :
“Ηχηρό εσωκομματικό μήνυμα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την απομάκρυνση του Τάκη Θεοδωρικάκου. Όταν του ανέθεσε το υπουργείο Εσωτερικών αυτό που είχε κυκλοφορήσει ήταν ότι του είχε πει ότι όσο θα είναι εκείνος στο Μαξίμου ο Θεοδωρικάκος θα είναι στο υπουργείο Εσωτερικών.
Οι σχέσεις των δύο ανδρών, ενώ ήταν πολύ στενές στην προεδρική κούρσα της ΝΔ και όταν ήταν στην αντιπολίτευση, διαταράχτηκαν κατά την άσκηση της εξουσίας. Χαρακτηριστικό του πολικού ψύχους είναι ότι δεν του τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός αλλά ο υπουργός Επικρατείας για να τον ενημερώσει ότι φεύγει από την κυβέρνηση. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον απλό νεοδημοκράτη και έστειλε μήνυμα ότι θα παραμείνει στρατιώτης της παράταξης, χωρίς όμως να κάνει καμία αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον τοποθέτησε βουλευτή Επικρατείας και στη συνέχεια υπουργό Εσωτερικών. Άλλοι φεύγουν άλλοι μένουν, ήταν το λακωνικό σχόλιο του Μαξίμου. Όλους τους τελευταίους μήνες πάντως αυτό που χρεώνουν και υπουργοί στον Τάκη Θεοδωρικάκο είναι μία προσωπική ατζέντα και μία άρνηση να μοιραστεί αστοχίες και λάθη.”

Μια σκέψη στο “Απίστευτο “φτύσιμο” στον Θεοδωρικάκο! Ο Γεραπετρίτης του ανακοίνωσε την … “απόλυση” από το κυβερνητικό σχήμα !!! (όταν ο Μητσοτάκης έλεγε: Όσο θα είμαι εγώ στο Μαξίμου, ο Τάκης θα είναι υπουργός)

  1. Πούλησε το ΚΚΕ, πληρώνεται με το ίδιο νόμισμα, τρώει το πούλημα της ΔΕΞΙΑΣ τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *