Είστε εδώ

“Τώρα αν μένει στο Κερατσίνι και όχι στο Πέραμα,… Εεεε…. Ζητώ συγγνώμη για το λάθος” ! ( Τα έκανε χειρότερα σήμερα στο ΣΚΑΙ η κ. Μάνδρου)

Στην εκπομπή Σήμερα του Σκαι, Η έγκριτη Μανδρου θεώρησε σωστό να θίξει το θέμα που η ίδια δημιούργησε χτες με τον κλισέ ρατσιστικό σε βάθος και ταξικο λόγο της. Τι κι αν στόχο είχε να συμπαρασταθει στην μάνα του αντιφασιστικου αγώνα, σύμφωνα με τις τωρινές τάσεις της μόδας ακόμη και μέσα στην δεξιά πολυκατοικία. Το μόνο που της βγήκε χτες ήταν τσάι και συμπάθεια για τους φτωχούς της Β Πειραιά.

Σήμερα και πάλι στο ίδιο κλίμα, κανένα βήμα προς μια ειλικρινή συγγνώμη, έστρεψε τα φώτα όλα πάνω της σαν γνήσια ελιτιστρια. Εκείνη κι οι αγώνες της και η πορεία της και τα γραπτά και η προσωπικότητα της. Άραγε πάντα στην ιστορία οι επαναστάτες και οι διανοουμενοι ευλογουσαν τα γενιά τους; Πού τα έχει δει, ακούσει διαβάσει αυτά η κυρία Μανδρου;

Στο σπίτι των λεγόμενων “χρειάζεται μια σοβαρή ΧΑ” “κάντε κάτι να μην σας πιάνουν στο στόμα τους” “λυτή η μάνα Φυσσα” και “ράκος ο Ρουπακιάς” η κυρία Μανδρου θεωρεί εαυτόν αδικημένο. Κάποιοι “αλήτες” δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε με ποιο τρόπο τοποθετήθηκε. Μάλλον θα είμαστε τίποτα αμόρφωτοι από το Αιγάλεω ή το Περιστέρι. Μάλλον θα είμαστε τίποτα αχτένιστοι από την Νίκαια και τη Δραπετσώνα.

ΥΓ: Πάντως είχε την γενναιότητα ή την ακραία χυδαιοτητα – κρίνετε εσείς αναγνώστες- να ζητήσει συγγνώμη επειδή μπέρδεψε τον τόπο διαμονής της Μαγδας Φυσσα. “Τώρα αν μένει στο Κερατσίνι και όχι στο Πέραμα,… Εεεε…. Ζητώ συγγνώμη για το λάθος” είπε. Και έπειτα μεμφηκε εντονως τον δήμαρχο Περάματος.

Αγγελική Ευταξία

Μια σκέψη στο ““Τώρα αν μένει στο Κερατσίνι και όχι στο Πέραμα,… Εεεε…. Ζητώ συγγνώμη για το λάθος” ! ( Τα έκανε χειρότερα σήμερα στο ΣΚΑΙ η κ. Μάνδρου)

  1. Πάρε τηλέφωνο και ζήτα από την κυρία Μάγδα να σου μιλήσει για κάτι που δε έχεις, που δεν φοριέται και δεν αγοράζεται. Την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *