Είστε εδώ

“Φωτιές” ανάβει ξανά το antinews: Ο μηχανισμός του Μαξίμου στήνει κάλπες ενώ ο Μητσοτάκης γνωρίζει από πρώτο χέρι πως η κατάσταση τουλάχιστον στην οικονομία τείνει να πάρει μορφή χιονοστιβάδας

“Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση να αποπροσανατολίσει και να διαψεύσει ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πρόωρη προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία, τόσο παρασκηνιακά ο μηχανισμός της Πειραιώς και του Μεγάρου Μαξίμου ετοιμάζεται να στήσει κάλπες” γράφει το antinews σε άρθρο του με τον εύγλωττο τίτλο “Κλείδωσαν οι εκλογές;” όπου “βλέπει” ότι “ο πρωθυπουργός βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόφαση να πατήσει το κουμπί των εκλογών τον Σεπτέμβριο”.

Στο άρθρο που υπογράφει ο “Δεξιός επαναστάτης”, το δεξιών καταβολών antinews.gr αναφέρει ότι “οι εισηγήσεις που έχει στο συρτάρι του ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούν ξεκάθαρα για αιφνιδιασμό και «εξόντωση» του Αλέξη Τσίπρα, καθώς όπως υποστηρίζουν η συγκυρία είναι τέτοια που το κυβερνών κόμμα θα καρπωθεί την διαχείριση του κορωνοϊού, αλλά και μια σειρά ευνοϊκών μέτρων για διάφορες κατηγορίες που ξεδιπλώνει συνεχώς μέσω μιας επικοινωνιακής καταιγίδας και ασύλληπτης προπαγάνδας”.

Το άρθρο υποστηρίζει ότι “η κυβέρνηση έχει εγκλωβιστεί στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε” αφού “η κατάσταση τόσο με τον προαναγγελθέντα ανασχηματισμό, τις διαρροές και τα πήγαινε έλα, όσο και με τις αναφορές περί διορθωτικών κινήσεων, έχει αρχίσει να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια φθοράς, κόπωσης και εσωτερικής δυσαρέσκειας για την λανθασμένη της πορεία“.

Μεταφέρει ακόμα την πληροφορία ότι “η φράση που ακούγεται ολοένα και περισσότερο στους διαδρόμους του Μεγάρου Μαξίμου είναι «Πρέπει να προλάβουμε τις εξελίξεις και όχι αυτές εμάς»“.

Αναφέρει ακόμα ότι:

“Οι επιτελείς του πρωθυπουργού γνωρίζουν ότι τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για να ανανεώσουν την εντολή, καθώς τα στοιχεία που διαθέτουν δείχνουν ότι περνάμε σε μια καταιγιστική περίοδο οικονομικής ύφεσης και συνάμα επικίνδυνης φάσης όσον αφορά τα εθνικά θέματα.

Όλα αυτά προκαλούν έντονη ανησυχία στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι πως η κατάσταση τουλάχιστον στην οικονομία τείνει να πάρει μορφή χιονοστιβάδας.

Δεν είναι λίγοι στο εσωτερικό της κυβέρνησης που στις μεταξύ τους συζητήσεις μιλούν ανοιχτά για 5ο Μνημόνιο και μάλιστα σε συνθήκες εξαθλίωσης των Ελλήνων.

Την ίδια ώρα, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση σε μερίδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας καθότι ξεδιπλώνονται μπροστά τους κρίσιμες εθνικές αποφάσεις, οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα συνοδευτούν από θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.

Αυτό το εκρηκτικό κοκτέιλ σε συνδυασμό με πληροφορίες για πυρετώδεις διεργασίες στην πατριωτική δεξιά, και όχι μόνο, κάνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισπεύδει την προσφυγή στις κάλπες με στόχο τις όσο δυνατόν λιγότερες απώλειες”.

ολόκληρο το άρθρο στο antinews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *