Είστε εδώ

Δεύτερο χτύπημα από “Καθημερινή” στον Πέτσα που δεν δίνει στη δημοσιότητα τη λίστα για τα 20 εκ. ευρώ: “Αφήνει να αναπτυχθεί μια τοξική σπερμολογία”

Και την προηγούμενη Κυριακή η “Καθημερινή” είχε αναφορά στο θέμα της λίστας με τα ποσά που έλαβαν τα μέσα ενημέρωσης από την καμπάνια των 20 εκατομμυρίων ευρώ  για το “Μένουμε Σπίτι” και “Μένουμε Ασφαλείς” από τον κορονοϊό.

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι “όταν το κράτος ξοδεύει χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου σε μία διαφημιστική καμπάνια, πρέπει να το κάνει με διαφάνεια και σαφείς κανόνες. Υπήρξαν κυβερνήσεις στο παρελθόν που έκαναν ακρότητες και χρησιμοποίησαν το δημόσιο χρήμα ως πολιτικό εργαλείο. Καλό είναι να μη δημιουργούνται υποψίες ότι το φαινόμενο αυτό συνεχίζεται. Η πλήρης διαφάνεια είναι ο μόνος δρόμος,όπως και η θέσπιση καθαρών κανόνων”.

Η ιστορική εφημερίδα της συντηρητικής παράταξης επανέρχεται και σήμερα το θέμα της λίστας που ο κ.Πέτσας αρνείται πεισματικά να δώσει στη δημοσιότητα, συνδυάζοντας ωστόσο το θέμα και με τον “θρυλούμενο” ανασχηματισμό, το “έπος” του Έβρου και την πανδημία.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο πρωτοσέλιδο “κύριο άρθρο”:

“Προτού κλείσει χρόνο, η κυβέρνηση έχει καταφέρει να ανταποκριθεί σε δύο ιστορικές προκλήσεις- στην κρίση στον Έβρο και την πανδημία. Αυτά τα επιτεύγματα καθιστούν ακόμα περισσότερο δυσεξήγητο το “αυτογκόλ” της. Γιατί αναγγέλεται ανασχηματισμός που μέσα σε λίγες ώρες αναβάλλεται; Χρειάζονται ναι ή όχι διορθωτικές κινήσεις; Το ίδιο αδικαιολόγητη φαίνεται και η καθυστέρηση να δημοσιοποιηθούν τα ποσά που διανεμήθηκαν στα ΜΜΕ αφήνοντας έτσι να αναπτυχθεί μια τοξική σπερμολογία. Η κυβέρνηση πλέει με άνεση στα ανοιχτά. Και πελαγοδρομεί στα ρηχά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *