Είστε εδώ

“Δίνει” Βρούτση – Χρυσοχοΐδη ο Αντώναρος για το ποιοι προχώρησαν την αναίρεση κατά της αποζημίωσης των θυμάτων της Marfin: “Για να ξέρουν οι πολίτες…”

Στην απάντηση του ερωτήματος ποιοι ήταν αυτοί που μερικούς μήνες πριν άσκησαν την αίτηση αναίρεσης κατά της αποζημίωσης που επιδικάστηκε για τα θύματα της τραγωδίας στο υποκατάστημα της Marfin προχωρα με ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος, “φωτογραφίζοντας” καθαρά (πιο καθαρά δεν γίνεται…) ως υπεύθυνους τον υπουργό Εργασίας Γ.Βρούτση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδη.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή ρίχνει τα βέλη του και σε μερίδα των ΜΜΕ αναφέροντας ότι περιμένει “τους ξυνισμένους χαρτογιακάδες της ενημέρωσης να μας πουν”, ενώ κλείνει την ανάρτηση – καταγγελία σημειώνοντας με νόημα “για να ξέρουν οι πολίτες σε ποιους δεν πρέπει να δώσουν την ψήφο τους την άλλη φορά. Όποτε κι αν είναι”.

Ολόκληρη η ανάρτηση Αντώναρου:

Αλήθεια ποιοι ειναι οι υπουργοί που δρομολόγησαν την αναίρεση κατα της αποζημιωσης των θυμάτων της Μαρφίν;

Μήπως κάποιος κύριος που ειδικευεται στο πετσοκομμα των συντάξεων και στη περιστολή των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Κι ένας άλλος βαρύς και όχι που για να θολώσει μαλλον τα νερά ανακοίνωσε ότι ξανανοίγει την υποθεση για την οποία επι προηγουμενης υπουργίας του δεν υπηρχαν τα επιβαλλόμενα αποτελέσματα;

Ρωτάω μήπως; Και φυσικά περιμένω τους ξυνισμένους χαρτογιακάδες της ενημέρωσης να μας πουν. Οπως αναγκασθηκαν να δρασουν — δήθεν με πρωτοβουλία Μητσοτακη — οταν αποκαλυφθηκε τι ειχε γινει με τις αποζημιώσεις. Εκτος αν προτιμούν να παραθεσουνε τα ονόματα.

Ετσι για να ξέρουν οι πολίτες σε ποιους ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΒΑ ΔΩΣΟΥΝ τη ψήφο τους τηννάλλη φορα. Οποτε κι αν είναι.

Μια σκέψη στο ““Δίνει” Βρούτση – Χρυσοχοΐδη ο Αντώναρος για το ποιοι προχώρησαν την αναίρεση κατά της αποζημίωσης των θυμάτων της Marfin: “Για να ξέρουν οι πολίτες…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *