Είστε εδώ

FBI σε γυρεύει η Ιωάννα Μάνδρου (του Δημήτρη Κανελλόπουλου)

Σε πανικό βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ ολόκληρη η Αμερική, από την ώρα που μεταδόθηκε το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ και μετά…

Η αποκάλυψη του εγγράφου της κ. Τουλουπάκη έμοιαζε με σεισμό. Το FBI άρχισε να καταρρέει ενώ και η Αμερικανική Δικαιοσύνη με τους προστατευόμενους μάρτυρες αποδομείται με γοργούς ρυθμούς.

Τζάμπα πήγαν τόσες δεκαετίες. Αλαφιασμένοι Αμερικάνοι δικαστικοί και δικηγόροι, από κοντά και οι τάχα μου έμπειροι πράκτορες του FBI, για την πλάνη στην οποία ζούσαν δεκαετίες τώρα.

Αρκούσε μία σκευωρία στην Ελλάδα, ο Ρασπούτιν και οι υπόλοιποι, για να φανεί η γύμνια τους. Ηρθε η Ιωάννα Μάνδρου και ο Ανδρέας Λοβέρδος για να αποκαλύψουν, πανηγυρικά, την πραγματικότητα. Και φυσικά ολόκληρος ο ΣΚΑΪ που αντί να κάνει στοιχειωδώς τη δημοσιογραφική του δουλειά, ζητώντας έρευνα σε όλα τα επίπεδα για τη Novartis, αλυχτά ολημερίς πως πρόκειται για σκευωρία.

Από το 2016 ψάχνει το FBI, χιλιάδες είναι οι σελίδες της έρευνας για το ζήτημα, αλλά ο ΣΚΑΪ έβγαλε από την πρώτη στιγμή συμπέρασμα.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι που αυτή τη μεγάλη αποκάλυψη που ανατρέπει όλο το σκηνικό, η Καθημερινή που τη δημοσίευσε πρώτη, την έκανε ένα ταπεινό, πρωτοσέλιδο, μονόστηλο. Γιατί, άραγε;

Πηγή: efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *