Είστε εδώ

Χαίρεται ο Σάλλας για τη συμφωνία του “φίλου” του, Λάτση στο Ελληνικό

“Χάρηκε” ο Μιχαλάκης ο Σάλλας, ναι ο γνωστός του Ομίλου Πειραιώς, για την … “επένδυση” του φίλου του, του Λάτση ( ξέρετε ο “πρώην” και παρολίγον και “τελευταίος”… της Eurobank ), στο Ελληνικό. «Οδηγό» για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα, θεωρεί την επένδυση στο «Ελληνικό» ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας και δεν παραλείπει να τονίσει, ότι “τέτοιες επενδύσεις χρειάζεται η Ελλάδα …για να βγει από την οικονομική κρίση”
επενδύσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν νέο πλούτο για τους εργαζομένους, τις εταιρείες και την κοινωνία.
«Η μεγάλη επένδυση στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, ύψους 8 δισ., κινείται ακριβώς προς αυτή τη κατεύθυνση» επισημαίνει ο κ. Σάλλας.
Τι κι αν ο ίδιος ο Χρ Σπίρτζης, δηλώνει με θάρρος μια ημέρα μετά, ότι «Το Ελληνικό έπρεπε να αξιοποιηθεί διαφορετικά και με άλλες διαδικασίες από αυτές του ΤΑΙΠΕΔ, έπρεπε το τίμημα να είναι πολλαπλάσιο» ενώ αφήνει σαφείς αιχμές για την προηγούμενη συμφωνία των 915 εκατ ( η σηνερινή κυβέρνηση πετυχε προσαύξησή της κατά 1,5 δις περίπου ) καθώς στο ερώτημα “αν το τίμημα των 915 εκατ. ευρώ είναι χαμηλό” απάντησε: “Και βέβαια είναι χαμηλό. Μπαίνει θέμα για αυτό; Γιατί δεν ρωτάτε τον εισαγγελέα που κάνει έρευνα γι’αυτό;”
Βέβαια παρά το ότι το χθεσινό “μνημόνιο κατανόησης” που υπέγραψε (άρον-άρον λόγω EWG ) η κυβέρνηση με την εταιρεία αξιοποίησης, μπορεί να είναι στην ουσία μια “εντελώς διαφορετική συμφωνία” σε σχέση με την αρχική, των Σαμαρά – Βενιζέλου, δεν παύει όμως να είναι μια κακή συμφωνία, με υπονομευμένα εξ αρχής τα συμφέροντα του κράτους. Πολιτικοί “χορηγοί” λοιπόν αυτής της … “καλής” κατά τον Μιχάλη Σάλλα και προφανώς και τον Λάτση συμφωνίας, δεν είναι άλλοι από τον Αντ Σαμαρά και τον Ευ Βενιζέλο. Σε αυτούς ανήκει η πατρότητα αυτής της … συμφωνίας, όσο κι αν προσπάθησε να την “διορθώσει” η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *