Είστε εδώ

Βίντεο ντοκουμέντο βάζει ταφόπλακα οριστικά στο κυβερνητικό πλάνο συγκάλυψης! Τρεις διαδοχικές εκρήξεις, και δημιουργία νέφους οδήγησε στην αποτέφρωση 30 θυμάτων! Καρέ καρέ η στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων

Νέο βίντεο ντοκουμέντο για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Πρόκειται για πλάνα στα οποία καταγράφονται τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων από κάμερα που βρισκόταν δίπλα στις ράγες.

Πιο συγκεκριμένα νέο ανατριχιαστικό βίντεο – ντοκουμέντο που περιλαμβάνεται στην συμπληρωματική έκθεση που παραδόθηκε στον Ανακριτή Λάρισας του πραγματογνώμονα των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, καταγράφει τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων.
Στο βίντεο που προέρχεται από κάμερα που βρισκόταν δίπλα στις ράγες διακρίνονται τρεις διαδοχικές εκρήξεις ενώ ακολουθεί δημιουργία νέφους.
Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη, το βίντεο δείχνει «κάτι να σπάει στην εμπορική αμαξοστοιχία, ελευθερώνοντας το αέριο νέφος».
Στο βίντεο φαίνεται η εμπορική αμαξοστοιχία να κινείται προς το τούνελ, ενώ η επιβατική, αν και έχει εκτροχιαστεί συνεχίζει να κινείται, εισέρχεται στην πυρόσφαιρα και αναφλέγεται.
Μιλώντας ο κ. Κοκοτσάκης στο OPEN εξηγεί πως «εφόσον έχουμε εκρηκτικό μείγμα στον αέρα, έχουμε και φωτιά και χρειάζονται περίπου 1,4 δευτερόλεπτα για να συμβεί το μοιραίο».
Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που έχουν ορίσει οι συγγενείς των θυμάτων στο βίντεο διακρίνονται τρεις διαδοχικές εκρήξεις, ενώ ακολουθεί δημιουργία νέφους.
Οι ειδικοί που μίλησαν στο OPEN και συνέταξαν νέα συμπληρωματική έκθεση λένε ότι το βίντεο δημιουργεί νέα δεδομένα για το φορτίο που ενδεχομένως να μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και προκάλεσε τις εκρήξεις και τη φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν 30 από τους επιβάτες που βρίσκονταν στο τρένο.

Πηγή: ethnos.gr

Μια σκέψη στο “Βίντεο ντοκουμέντο βάζει ταφόπλακα οριστικά στο κυβερνητικό πλάνο συγκάλυψης! Τρεις διαδοχικές εκρήξεις, και δημιουργία νέφους οδήγησε στην αποτέφρωση 30 θυμάτων! Καρέ καρέ η στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων

  1. Να δω πως θα σκαπουλάρει αυτό ο Μητσοτάκης. ΔΕΝ σκαπουλέρνεται όση πλάτη και να βάλει ο Κουτσούμπας. Μόνο με τον Καραμανλή – Ιφιγένεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *