Είστε εδώ

Εξαφάνισαν το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα! Άφαντα τα στοιχεία της Eurostat που δείχνουν ότι τον Αύγουστο η χώρα μας είχε τη χειρότερη επίδοση στην EE των 27 με 18,3%

Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν τα ρεπορτάζ για το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον Αύγουστο με βάση τα στοιχεία της τη στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Νωρίτερα την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ για τα στοιχεία για την ανεργία με βάση τα στοιχεία της Eurostat για τις χώρες της Ευρωζώνης και τα κράτη μέλη της ΕΕ των 27.

Μάθαμε ότι η ανεργία τον Αύγουστο ανήλθε στο 8,1% στην Ευρωζώνη, καταγράφοντας αυξητικές τάσεις για 5ο συνεχή μήνα, και στο 7,4% στην ΕΕ, με 15,6 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, εκ των οποίων 13,188 εκατομμύρια στη ζώνη του ευρώ.

Αυτό που δεν μάθαμε, σχεδόν από κανένα ΜΜΕ, είναι ότι δεν ήταν η Ισπανία “πρωταθλήτρια” με ποσοστό 16,2% αλλά η Ελλάδα με 18,3%.

Η “πρωτιά” αυτή της χώρας μας πάντως θα μπορούσε πάντως να γίνει ένα πολύ επιτυχημένο γράφημα από αυτά τα “ανάποδα” που μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν ο ΣΚΑΙ…

(αναλυτικά τα στοιχεία της Eurostat εδώ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *