Είστε εδώ

Μπήκε στην πρίζα και ο Ανδρουλάκης υπό την πίεση των κινήσεων Κασσελάκη – ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές: Συνάντηση με Ράμμο στην ΑΔΑΕ και υπόμνημα στον Άρειο Πάγο

Ενεργοποιείται ξαφνικά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο των υποκλοπών, υπό την πίεση των τελευταίων αποκαλύψεων της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ για κοινό κέντρο παρακολούθησης της ΕΥΠ με την Intellexa αλλά και των καταγγελιών – βόμβα του κ Ράμμου στην ΕΕ για απειλές και εκβιασμούς από κυβερνητικούς αξιωματούχους ενώ διερευνούσε τις υποκλοπές ως πρόεδρος της ανεξάρτητης Αρχής (ΑΔΑΕ).

Συνάντηση λοιπόν με τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών θα έχει στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ο Νίκος Ανδρουλάκης, έπειτα από αίτημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στα γραφεία της ανεξάρτητης αρχής στο Μαρούσι, στον απόηχο των εξελίξεων για το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και των όσων είπε ο Χρήστος Ράμμος στην Επιτροπή LIBE του Ευρωκοινοβουλίου την περασμένη εβδομάδα.

Ταυτόχρονα με αίτημα να εξακριβωθεί αν υπήρξε και λειτούργησε κοινό κέντρο τηλεφωνικών παρακολουθήσεων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, μετά την ανάθεση της έρευνας για τις υποκλοπές σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Με υπόμνημά του, που κατέθεσε προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την Τρίτη, θέτει ως μείζονος σημασίας, με βάση όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τη διασταύρωση της λίστας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) για να αποδειχθεί ποιοι από τους στόχους του Predator παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ. Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Χαριλάου Τρικούπη, η έρευνα για τη σχέση Predator και ΕΥΠ είχε ζητηθεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2022 στη συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά, που είχε κατατεθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Πηγή: documentonews.gr

3 σχόλια στο “Μπήκε στην πρίζα και ο Ανδρουλάκης υπό την πίεση των κινήσεων Κασσελάκη – ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές: Συνάντηση με Ράμμο στην ΑΔΑΕ και υπόμνημα στον Άρειο Πάγο

  1. Κασσελακη ετσι κανε τους ολους να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν, και όταν λέμε όλους εννοούμε εντός
    και εκτός Συριζα. Ανδρουλάκη ανίκανε καλά ξυπνητούρια

  2. Μήνυση ρε μα@@@@ γιατί δεν έκανες εναντίον Δημητριάδη κοντολέων Βλάχου και λοιπών θα μας εξηγήσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *