Είστε εδώ

Βουλώνει κι εδώ τα στόματα της σπέκουλας ο Στέφανος Κασσελάκης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το ΑΣΕΠ – Να στελεχωθεί επαρκώς και να μείνει ανεξάρτητο”

Τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ΑΣΕΠ και την ανάγκη να στελεχωθεί επαρκώς και να παραμείνει ανεξάρτητο, στο κέντρο ενός δημοσίου το οποίο θα δουλέψει για όλους τους πολίτες, υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε συνάντηση σήμερα Τρίτη (31/10) με το προεδρείο και τους εργαζόμενους του ΑΣΕΠ.

«Είδαμε την ηγεσία του ΑΣΕΠ και την Ομοσπονδία Εργαζομένων. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν προβληματισμοί, πολύ σημαντικοί προβληματισμοί με το νομοσχέδιο που έρχεται προς συζήτηση. Θα αναλύσουμε μερικούς από αυτούς τους προβληματισμούς αργότερα στην ομιλία μου στην Βουλή» ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δηλώσεις του μετά τις συναντήσεις.

«Σίγουρα θέλουμε ως ΣΥΡΙΖΑ, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση να στηρίξουμε το ΑΣΕΠ. Δεν είναι δυνατόν να στελεχωθεί το δημόσιο επαρκώς χωρίς το ίδιο το ΑΣΕΠ να στελεχωθεί. Είναι η κορυφή του παγόβουνου» σημείωσε.

«Πρέπει να γίνουν αλλαγές στη λειτουργία του ΑΣΕΠ ώστε να είναι πιο αποδοτικό. Να παραμείνει ανεξάρτητο και να είναι στο κέντρο ενός δημοσίου το οποίο θα δουλέψει για όλους τους πολίτες. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας» κατέληξε.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχθηκαν θερμά στην είσοδο της έδρας του ΑΣΕΠ τα μέλη του προεδρείου, με τα οποία είχε συνάντηση που διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *