Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Φωτιές στη ΝΔ, από tweet Κακλαμάνη για τον Γεωργίου!

Φωτιές στη ΝΔ, από tweet Κακλαμάνη για τον Γεωργίου!

O Νικήτας Κακλαμάνης, μέσω ραδιοφωνικής του συνέντευξης επανέφερε στην επιφάνεια την εσωκομματική διαμάχη. «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται με το θέμα Γεωργίου. Ντροπή για τους τροϊκανούς να παρεμβαίνουν έτσι ωμά για προστασία Γεωργίου», σχολίασε (και επανέλαβε στο twitter) ο αντιπρόεδρος της Βουλής, εκφράζοντας την πάγια θέση της καραμανλικής πτέρυγας της ΝΔ για την υπόθεση Γεωργίου και την κατηγορία για παραποίηση στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ

Οι καραμανλικοί θεωρούν ότι κοινό σημείο μητσοτακικών και σαμαρικών με το «σημιτικό μπλοκ» είναι η αντιπάθεια στον Καραμανλή και η προσπάθεια να χρεωθεί στη διακυβέρνησή του η χρεοκοπία της χώρας. Η καραμανλική πτέρυγα χρεώνει σύμπλευση με το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ στο κομμάτι της ΝΔ που δεν «σηκώνει» το ζήτημα για να υπερασπιστή την περίοδο Καραμανλή. Σε περσινή του συνέντευξη στο Κόκκινο, ο Νικ. Κακλαμάνης υπενθύμισε ότι τον Φεβρουάριο του 2010 κατατέθηκε από το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, με υπογραφές και του Α. Σαμαρά που ήταν τότε αρχηγός και του Κ. Μητσοτάκη και των υπολοίπων, αίτημα στη Βουλή για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα ερευνήσει το διάστημα 2000-2010. «Εάν δεν απατώμαι από το 1993 μέχρι το 2004 ήταν στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. Για αυτούς που λένε ότι η χώρα δανείστηκε επί Καραμανλή, επειδή το κληρονομήσαμε δεν έπρεπε να τα πληρώσουμε; Έπρεπε να γίνουμε μπαταχτσήδες;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Νικ. Κακλαμάνης στις 10 Αυγούστου 2016. Από την άλλη, στο «στρατόπεδο» της πλευράς Μητσοτάκη, τηρείται σιγή ιχθύος ή αναγνωρίζεται πλήρως η αξιοπιστία των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.

Πηγή: left.gr

One thought on “Φωτιές στη ΝΔ, από tweet Κακλαμάνη για τον Γεωργίου!

  1. Με αλλα λογια ολοι απο τον παλιο δικομματισμο πλην καραμανλικων συμφωνουν οτι η διακυβερνηση Καραμανλη χρεοκοπησε τη χωρα.

Leave a Reply

Top