Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απίστευτη γκάφα από το Πρώτο Θέμα! Πήγε να “καρφώσει” την κυβέρνηση και … αποκάλυψε τον Σαμαρα !!!

Απίστευτη γκάφα από το Πρώτο Θέμα! Πήγε να “καρφώσει” την κυβέρνηση και … αποκάλυψε τον Σαμαρα !!!

“Σπατάλη” – όπως λέει – για κυβερνητική λιμουζίνα που χρησιμοποιεί ο Σαμαράς, κατήγγειλε – χωρίς να το θέλει – το δημοσιογραφικό επιτελείο του διαδικτυακού Πρωτου Θέματος, στην προσπάθειά του να πλήξει την σημερινή κυβέρνηση και τον ΥπΠροΠο Νικο Τόσκα!!!


Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει τα εξής:

«Η συγκεκριμένη θωρακισμένη Μercedes είχε διατεθεί και παραμένει διατεθειμένη προς χρήση πρώην πρωθυπουργού.Συνεπώς δεν ισχύει ότι το αυτοκίνητο αποτελεί “κυβερνητική λιμουζίνα” ούτε ότι “κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε διατεθεί για τις μετακινήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη”, όπως ψευδώς αναφέρει το δημοσίευμα.

Στο «protothema.gr» ανέβηκε η είδηση με τον τίτλο «Έδωσαν 15.000 ευρώ για τέσσερα λάστιχα για θωρακισμένη κυβερνητική λιμουζίνα» και υπότιτλο «Στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί για τις μετακινήσεις του υπ. Προστασίας του Πολίτη».

Η ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος» ισχυρίστηκε πώς «το κόστος των 4 ελαστικών ειδικού τύπου με διαστάσεις 245/700/470-116Η ανήλθε σε 12.999,96 ευρώ ή αλλιώς 3.250 ευρώ το κάθε ελαστικό!».

Ο συντάκτης βάλλει κατά της κυβέρνησης, γράφοντας:

«Βαθιά το χέρι στην τσέπη συνεχίζει να βάζει και επί ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας φορολογούμενος για τη συντήρηση του κυβερνητικού στόλου των θωρακισμένων λιμουζινών. Παρά τις βαρύγδουπες διακηρύξεις ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς θα εγκατέλειπε τις κοστοβόρες μετακινήσεις και θα προχωρούσε στην εκποίηση του μισού κρατικού στόλου αυτοκινήτων ο λογαριασμός έρχεται φουσκωμένος κάθε φορά που οι υπερπολυτελείς υπουργικές Mercedes και BMW περνούν την πόρτα του συνεργείου».

Επίσης αναφέρει ότι: «Πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα η αλλαγή ελαστικών στη θωρακισμένη MERCEDES S600 της Υπηρεσίας Ασφαλείας Μελών Κυβέρνησης και Πολιτικών Προσώπων, που κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ 15.000 ευρώ! Στις 7 Σεπτεμβρίου 2017 υπογράφηκε η σύμβαση για την αγορά 4 ελαστικών για τη θηριώδη θωρακισμένη MERCEDES των 6.000 κ.ε με υπηρεσιακό αριθμό ΕΑ27103, που κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε διατεθεί για τις μετακινήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.»

One thought on “Απίστευτη γκάφα από το Πρώτο Θέμα! Πήγε να “καρφώσει” την κυβέρνηση και … αποκάλυψε τον Σαμαρα !!!

Leave a Reply

10 − 3 =

Top