Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ρηξικέλευθη “πρόταση” του Νίκου Παππά! Προτείνει την διοργάνωση καθημερινού briefing του Κυριάκου …

Ρηξικέλευθη “πρόταση” του Νίκου Παππά! Προτείνει την διοργάνωση καθημερινού briefing του Κυριάκου …

Το καλύτερο “δώρο” έκανε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κατα κοινή ομολογία “εχθρών και φίλων”, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την διακαναλική συνέντευξη της Κυριακής και τα όσα είπε, ειδικα για την καθιέρωση 7ημερης εργασίας, τα περι “ξεπερασμενου 8ώρου”, την ελαστικοποίηση του μισθολογίου με “συμφωνία ανάμεσα στον εργοδότη και τον εργαζόμενο…”, τα περί “φτωχών που τρεφονται με ανθυγιεινές τροφές και γίνονται παχύσαρκοι…”, τα περί “ψυκτικών από τα Δυτικά Προάστια” και γενικά όλα εκείνα τα τρομακτικά που εξήγγειλε και ξεσήκωσαν την κοινη γνώμη αλλά και τους συνεργάτες του, που τρεχουν σημερα από το πρωί να τα “μαζέψουν” και όσα μπορούν, να τα … πάρουν πίσω!

Ανάμεσα στις αντιδρασεις του πολιτικού κόσμου και ο ΥΠΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς που με διάθεση τρολαρίσματος “καλεί” τον πρόεδρο της ΝΔ να διοργανλωσει καθημερινό briefing πλεόν στον δρόμο προς τις κάλπες, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νεα νίκη του ΣΥΡΙΖΑ… Το μονο που δεν ξερουμε είναι εαν προτιθεται ως αρμοδιος υπουργος να παραχωρήσει και το χώρο στην ΓΓΕΕ όπου διεξάγονται τα briefing στον προεδρο της ΝΔ, εφόσον υιοθετήσει … την ιδέα αυτη!

“Ο @kmitsotakis έδωσε συνέντευξη για να μας πεί: 7ήμερο δουλειά και κομμένη η 13η. Επίσης, ότι καλά έκανε και είπε όσα είπε, για τον πατέρα του πρωθυπουργού. Προτείνουμε να καθιερώσει καθημερινό briefing.” έγραψε στο twitter ο Νίκος Παππάς!

Leave a Reply

Top