Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Δεν έχουν τον Θεό τους” … Fake News και η άδεια Κουφοντίνα και οι επιπλέον μέρες – οδοιπορικά που θα έπαιρνε

“Δεν έχουν τον Θεό τους” … Fake News και η άδεια Κουφοντίνα και οι επιπλέον μέρες – οδοιπορικά που θα έπαιρνε

Το έχουνε τερματίσει στα ψέματα οι γνωστοί κύκλοι διασποράς ψευδών ειδήσεων προκειμένου να υπηρετήσουν το “αφήγημα” τους περί Νόμου και Τάξης! Από νωρίς το απόγευμα, ξαφνικά το διαδίκτυο γέμισε από την “είδηση” ότι ο Δημητρης Κουφοντίνας έπαιρνε “νέα άδεια και μάλιστα 6 ημερών”! Μόνο που ο Δημήτρης Κουφοντινας, που δικαιούται να πάρει άδεια, όχι μονον δεν την πήρε, όπως διευκρινιζουν από το Υπ Δικαιοσύνης, αλλά πλέον λόγω μεταβολής των χιλιομετρικών αποστάσεων, δεν του προσμετρώνται στις χορηγουμενες άδειες και τα οδοιπορικά λόγω απόστασης.

“Δεν έχει εγκριθεί ακόμα η έκτη άδεια εξόδου του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Βόλου, την οποία έτσι κι αλλιώς δικαιούται να πάρει, καθώς δεν έχει καν υποβληθεί το σχετικό αίτημα!”

Αυτή είναι η απάντηση από το περιβάλλον της οικογένειας του Δ. Κουφοντίνα στην είδηση που “έπαιξε” για την έγκριση από το αρμόδιο συμβούλιο και της έκτης άδειας εξόδου του από την φυλακή.

Σε ό,τι αφορά τις επιπρόσθετες ημέρες που φέρεται να του χορηγήθηκαν γιατί… εκτιμήθηκε λάθος η χιλιομετρική απόσταση, οι πληροφορίες λένε ότι υπήρξε κάποια σχετική συζήτηση για όλους τους κρατούμενους και όχι ειδικά για την περίπτωση του Δημήτρη Κουφοντίνα, αλλά και ότι δεν έχει ληφθεί ακόμα μια επίσημη απόφαση σχετικά με τη μείωση ή αύξηση των ημερών αδείας για τους κρατούμενους των φυλακών Βόλου, οι οποίοι κατά την έξοδό τους δηλώνουν τόπο διαμονής τους εντός της Αττικής.

Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης διευκρινίζουν ότι δεν χορηγήθηκε νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα ενώ όπως επισημαίνουν, σε περίπτωση που αιτηθεί νέα άδεια ο καταδικασθείς σε 11 φορές ισόβια, τότε δεν θα ισχύουν τα οδοιπορικά, εξαιτίας των οποίων του χορηγούνταν πρόσθετα δύο ημέρες άδεια. Κι αυτό γιατί η απόσταση μειώθηκε εξαιτίας έργων στο Μαλιακό με αποτέλεσμα πλέον να μην συμπληρώνεται η απόσταση των 300 χιλιομέτρων που απαιτείται μέχρι το σπιτι του στο Βαρνάβα Αττικής.

Με πληροφορίες από documentonews.gr και news247.gr

Leave a Reply

Top